Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum vede Borcea fotbalul după patru ani de detenţie: "N-am ajuns să mă bucur că bate Steaua!" Ce aşteaptă de la Marele Derby

Cum vede Borcea fotbalul după patru ani de detenţie: "N-am ajuns să mă bucur că bate Steaua!" Ce aşteaptă de la Marele Derby

Superliga

Comentarii

Cristian Borcea a fost eliberat în această vară după ce a ispăşit patru ani şi trei luni din condamnarea de 6 ani şi 4 luni primită în Dosarul Transferurilor şi spune că nu mai are de gând să investească în fotbal.

Totuşi, afaceristul rămâne conectat la ce se întâmplă în Liga 1 şi îşi va susţine echipa de suflet în derby-ul cu FCSB, din acest week-end. Borcea pronostichează o victorie la limită a "câinilor", cu goluri marcate de tânărul Sorescu şi Dan Nistor.

  • FCSB - Dinamo e LIVE pe Telekom Sport 1, duminică, de la 21:00

"Batem cu 2-1. Goluri? Îmi place copilul acesta nou, Sorescu, cred că poate creşte foarte mult şi are un viitor frumos în faţă, dacă va avea grijă cu viaţa lui şi va fi sprijinit în carieră. Eu zic că el va da un gol, apoi Nistor îl marchează pe al doilea. Şi de el îmi place, e bun ca lider pentru trupa de acum a lui Dinamo", a declarat Borcea pentru Gazeta Sporturilor.

Borcea spune că se tachinează şi acum cu naşul Gigi Becali pe tema fotbalului, dar că nu mai este la fel de pătimaş ca în trecut. Totuşi, nu primeşte nici acum bine victoriile rivalilor în cupele europene sau în campionat.

"Da, doar atât (n.r. se tachinează cu Gigi Becali). Am rămas ca doi vechi microbişti: mai zic eu, mai zice el. Ne zgândărim, deşi nu mai suntem atât de pătimaşi. Bine, acum n-am ajuns la stadiul să mă bucur dacă bate Steaua pe cineva din afară sau mai ştiu eu ce. Ţi-am zis, mi-e total indiferent ce face. Vreau doar să văd un mare Dinamo, din nou", mai spune Borcea.

Afla mai multe despre: borceasteauafcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare