Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum vede Nae Constantin meciul cu FCSB din Superligă: ”E vechiul derby. Lumea îl percepe la fel la Ploieşti!” EXCLUSIV

Cum vede Nae Constantin meciul cu FCSB din Superligă: ”E vechiul derby. Lumea îl percepe la fel la Ploieşti!” EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti va juca, pe teren propriu, contra celor de la FCSB, pe 9 octombrie, iar partida va putea fi urmărită în direct pe OrangeSport 1 şi în format video-text pe orangesport.ro.

Între FCSB şi Steaua există în continuare un conflict juridic. Fanii echipei s-au împărţit în două tabere. Totuşi, marea densitate a suporterilor o susţine pe FCSB, pe care o consideră continuatoarea Stelei. 

Antrenorul celor de la Petrolul, Nae Constantin, a oferit un interviu în exclusivitate pentru OrangeSport. El afirmă că acesta este vechiul derby, considerând că echipa lui Dică este continuatoarea Stelei.

”E vechiul derby. Lumea îl percepe la fel la Ploieşti!”

”Personal, consider echipa asta Steaua, am spus-o de fiecare dată, ce au făcut ei prin justiţie de au ajuns să se numească FCSB nu-i treaba mea. E vechiul derby al nostru cu Steaua, ca s-o luăm aşa, lumea îl percepe la fel aici, în Ploieşti.

Era în teren la acel 5-1 din 99, ultima victorie a Petrolului la Ploieşti cu Steaua. A trecut mult timp, nu s-a jucat nici an de an, mi-aş dori tot cu mine aici, acasă, să reuşim să câştigăm şi să facem fericit un stadion intreg.

E una dintre cele mai aşteptate victorii din campionat, dar din ce am simţit, rivalul numărul 1 e Rapidul. N-aş putea să raportez nivelul Ligii 1 decât la Liga 2, pentru că experienţa mea nu e foarte mare, e clar că diferenţa e foarte mare faţă de Liga 2, am fost surprinşi în unele momente.

Suntem departe de un nivel optim şi faptul că facem nişte greşeli de copii mici mă îngrijorează cel mai mult”, a spus Nae Constatin, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: petrolul-fcsb-nae constatin 

viewscnt
Articole similare