Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cunoscutul arbitru Mateu Lahoz a rămas marcat de o scenă petrecută la un meci al FCSB-ului: ”Carisma este ceva ce te face să străluceşti”

Cunoscutul arbitru Mateu Lahoz a rămas marcat de o scenă petrecută la un meci al FCSB-ului: ”Carisma este ceva ce te face să străluceşti”

UEFA Europa League

Comentarii

Mateu Lahoz, unul dintre cei mai mari arbitri din Europa, a fost întrebat despre cele mai carismatice personaje din fotbalul mondial. Cu această ocazie, şi-a adus aminte de un moment petrecut la Schalke - FCSB.

Abitrul în vârstă de 42 de ani a fost întrebat în cadrul unui interviu pentru Las Provincias despre cele mai carismatice personaje din fotbal pe care le-a întâlnit. Mateu Lahoz a dezvăluit două momente care l-au marcat, unul dintre fiind la un meci Schalke - FCSB.

În toamna lui 2011, cunoscutul abitru spaniol a fost delegat la partida dintre Schalke şi FCSB, din grupele Europa League. Lahoz spune că a rămas atunci impresionat de respectul pe care-l impunea legendarul Raul. Celălalt personaj care l-a cucerit a fost Carlo Ancelotti:

”Într-un meci Schalke - Steaua, la Gelserkirchen, m-am întâlnit cu Raul, care doar ce ajunsese şi, pe tunelul spre vestiare, îşi atrăgea respectul din toate părţile, chiar dacă nu vorbea limba germană. Carisma este ceva ce te face să străluceşti. Poţi să obţii acest lucru din mai multe puncte de vedere. Un alt exemplu ar fi Ancelotti, care m-a impresionat în momentul în care l-am văzut îmbrăţişând un jucător care a fost schimbat şi era supărat”, a mărturisit Mateu Lahoz, într-un interviu pentru Las Provincias.

Afla mai multe despre: mateu lahoz 

viewscnt
Articole similare