Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cupa Davis: Austria - România 3-1. Dominic Thiem l-a învins pe Nicolae Frunză în meciul decisiv

Cupa Davis: Austria - România 3-1. Dominic Thiem l-a învins pe Nicolae Frunză în meciul decisiv

Tenis

Comentarii

România a pierdut duelul cu Austria din Cupa Davis şi urmează să joace baraj cu Israel pentru menţinerea în Grupa 1 din zona Euro-Africa.

DOMINIC THIEM - NICOLAE FRUNZĂ 7-6(2), 7-6, 6-3

Dominic Thiem l-a învins în trei seturi pe Nicolae Frunză, iar România a pierdut meciul de Cupa Davis cu Austria, scor 3-1 la general.

----------------

Perechea Horia Tecău/Nicolae Frunză a învins cuplul Dominic Thiem/Philipp Oswald, scor 7-6, 6-2, 6-7, 6-3. După acest meci, România rămâne în joc, 2-1 cu Austria.

Vineri, Gerald Melzer, locul 133 ATP, l-a învins, cu scorul de 6-1, 6-1, 3-6, 6-1, pe Dragoş Dima, locul 489 ATP, iar Dominic Thiem, locul 7 ATP, l-a învins pe Bogdan Borza, locul 707 ATP, scor 6-2, 6-2, 6-4.

Duminică, de la ora 12.00, vor avea loc ultimele două meciuri de simplu, Dominic Thiem - Dragoş Dima şi Gerald Melzer - Bogdan Borza.

Partidele se desfăşoară la Wels (aproximativ 30 de kilometri sud-vest de Linz), pe zgură, pe un teren în aer liber având tribune de 3.500 de locuri.

Învingătoarea acesti întâlniri va evolua şi anul viitor în Grupa I, Zona Europa/Africa, învinsa va mai disputa o partidă decisivă pentru menţinerea/retrogradarea în/din acest eşalon, cu echipa care pierde dintre Israel şi Ucraina.

 

Afla mai multe despre: horia tecaucupa daviszona europa africatelekom sporttenisaustriaromania 

viewscnt
Articole similare