Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Cupa României, pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro. Petrolul s-a calificat după un meci dificil cu Ceahlăul. Rezultatele din 16-imile competiţiei

LIVE VIDEO | Cupa României, pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro. Petrolul s-a calificat după un meci dificil cu Ceahlăul. Rezultatele din 16-imile competiţiei

Cupa României

Comentarii

16-imile Cupei României continuă astăzi la Telekom Sport. Chindia Târgovişte şi Universitatea Craiova şi-au asigurat deja prezenţa în optimi, iar acum alte opt echipe îşi vor lua biletele pentru faza următoare a competiţiei.

Programul zilei de sâmbătă din 16-imile Cupei României:

  • Turris – Sepsi 1-0
  • Sânmartin – Dunărea Călăraşi 0-1
  • FC U Craiova 1948 – ASU Poli Timişoara 1-3
  • Viitorul Târgu Jiu – FC Argeş 1-0
  • Concordia Chiajna – FC Botoşani 0-2
  • Farul Constanţa – Academica Clinceni 2-1
  • Ceahlăul – Petrolul Ploieşti 1-2
  • Dinamo – FC Viitorul (Telekom Sport 1) VIDEO

VIDEO | Ceahlăul Piatra Neamţ - Petrolul Ploieşti 1-2 (Curpăn 15 / Buhăescu 57, Roige 77)

Min. 90+3 Finalul partidei. Petrolul s-a calificat, după victoria de la Piatra Neamţ cu Ceahlăul. 

Min. 77 GOOOL Petrolul! Roige îşi aduce echipa în avantaj, după un şut printre picioarele portarului advers. 

Min. 57 GOOOL Petrolul! Constantinescu pătrunde în careu din partea dreaptă şi în găseşte pe Buhăescu în faţa porţii, iar acesta din urmă egalează. 

Min. 15 GOOOL Ceahlăul! Surpriză în Cupa României. Curpăn a deschis scorul pentru gazdel, în duelul de tradiţie cu Petrolul. 

Concordia Chiajna - FC Botoşani 0-2 (Tîrcoveanu 69, Askovski 90)

FC U Craiova 1948 - ASU Poli Timişoara 1-3 (Compagno ‘8 / Munteanu – penalty ’33, Ivanovici – penalty ’59, Manea ’85)

Repriza a doua:

Prima repriză:

Turris Turnu Măgurele - Sepsi Sf. Gheorghe 1-0 (Blănaru '56)


Chindia Târgovişte şi Universitatea Craiova au fost primele două echipe care au obţinut calificarea în optimile de finală ale Cupei României. În urma zilei de sâmbătă, alte opt cluburi îşi vor asigura biletele pentru faza următoare a competiţiei. 

Cupa României LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

Ziua începe, de la ora 11:00, cu meciul dintre Turris Turnu Măgurele, echipă care s-a luptat la promovare în play-off-ul sezonului trecut din Liga a II-a, şi Sepsi, una dintre cele mai în formă echipe din Liga I. De la 13:15, tot la Telekom Sport 1, avem un duel extrem de interesant între două echipe de tradiţie şi, totodată, două echipe de top din Liga a II-a, FC U Craiova 1948 şi ASU Poli Timişoara.

Cupa României LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

FC Botoşani are o serie de trei meciuri fără victorie în Liga I, însă poate obţine succesul de care are nevoie în 16-imile Cupei României. Moldovenii joacă pe terenul Concordia Chiajna, iar de la ora 18:00, Ceahlăul Piatra Neamţ încearcă să producă marea surpriză şi să obţină calificarea în detrimentul Petrolului.

Ziua de meciuri din Cupa României se încheie cu cel mai tare duel din această fază a competiţiei. De la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1, Dinamo şi FC Viitorul se luptă pentru un loc în optimile de finală, la doar trei săptămâni de la meciul direct disputat în Liga I. Pe 8 noiembrie, constănţenii s-au impus, pe propriul teren, cu scorul de 2-1.

Afla mai multe despre: cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare