Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curiozitatea lui Latovlevici, după ce a răpus-o pe FCSB. ”Eu mă întrebam unde sunt toţi jucătorii care joacă de obicei!”

Curiozitatea lui Latovlevici, după ce a răpus-o pe FCSB. ”Eu mă întrebam unde sunt toţi jucătorii care joacă de obicei!”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci din etapa a XXIX-a, penultima a sezonului regulat al Ligii 1.

FCSB traversează o formă slabă. Echipa a câştigat doar un punct în ultimele 3 etape. La finalul meciului, Iasmin latovlevici a comentat gafa comisă de Andrei Vlad. El nu a înţeles echipa pe care FCSB a aliniat-o în teren pentru meciul cu FC Argeş. 

”Eu mă întrebam unde sunt toţi jucătorii care joacă de obicei!”

”Greşeli se mai întâmplă, aşa cum s-au mai întâmplat. Şi Alex Greab putea la fel să păţească. Dacă nu vedea arbitrul că i-a dat peste mâini, se putea juca apoi de la egal la egal. Eu personal i-am şi strigat să iasă mai hotărât, nu să cerşească fault, era nehotărât.

Eu mă întrebam unde sunt toţi jucătorii care joacă de obicei şi mi-a spus ofiţerul de presă că sunt răciţi sau au alte probleme musculare. Dar nici nu a mai contat, pentru că noi am intrat să câştigăm, dar important era să nu pierdem. Keşeru a intrat şi el să mai schimbe ceva, dar e bine că nu a reuşit”, a spus Latovlevici.

Dacă vor câştiga în ultima etapă cu FC Botoşani, argeşenii îşi vor asigura locul în play-off. 

”Secretul nostru? Nu ştiu dacă e vreun secret. Poate de multe ori ne-am închis bine şi de multe ori am avut şansă să dăm gol. Au fost şi meciuri unde am făcut greşeli copilăreşti şi acum eram poate mult mai bine şi nu mai stăteam la ultimul meci.

La Botoşani îmi dau seama că şi ei o să vrea, dar o să fie 'cu sânge'. Până la urmă, într-un fel, eşti mai relaxat, e bine dacă eşti acolo sus, pentru că lumea se concentreză pe acele poziţii şi meciurile sunt mai intersante şi fiecare jucător poate să fie urmărit şi să prindă o echipă mai mare.

Am avut o serie fabuloasă când am venit eu, ei nu au pierdut şi apoi cred că am avut 10 meciuri fără înfrângere. Asta ne-a dus automat să sperăm să credem şi e bine că se joacă până în ultima etapă.

Eu zic că e foarte greu, dar cu un lot complet şi sănătos, e posibil ca FCSB să bată tot şi să pună ceva probleme la titlu. În fotbal s-au întâmplat tot felul de nebunii. Important e ce cred ei”, a spus Latovlevici, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: fc argeş-latovlevici-fcsb 

viewscnt
Articole similare