You are here:

Cutremur în echipa naţională?! O legendă susţine că Edi Iordănescu nu va continua pe banca României: ”Părerea mea e că pleacă”

Cutremur în echipa naţională?! O legendă susţine că Edi Iordănescu nu va continua pe banca României: ”Părerea mea e că pleacă”
Comentarii

Naţionala României a fost eliminată de la EURO 2024, după un turneu final în care rezultatele tricolorilor au fost multe peste aşteptări.

România a fost învinsă de Olanda la Munchen, scor 0-3, însă parcursul înregistrat de tricolori în grupe a dat peste cap toate aşteptările, multe voci susţinând că naţionala noastră nu va fi capabilă să înscrie nici măcar un gol.

Fără dar şi poate, principaul artizan al acestei performanţe este Edward Iordănescu, selecţionerul căruia nimeni nu îi dădea nicio şansă după rezultatele dezastruoase din Liga Naţiunilor din urmă cu doi ani.

După partida cu Olanda, Edi Iordănescu a dat de înţeles că nu va mai continua pe banca naţionalei României, iar FRF a început deja să se gândească la un ”plan B”, în cazul în care nu se va ajunge la un acord cu selecţionerul pentru prelungirea contractului.

”Liţă” Dumitri nu crede că Edi Iordănescu va rămâne selecţionerul ”Generaţiei de Suflet”: ”Banul...”

Ion Dumtiru, fostul mijlocaş al Stelei, este de părere că meciul cu Olanda a a fost ultimul pentru Edi Iordănescu pe banca naţionalei României.

În opinia lui ”Liţă” Dumitru, Edi Iordănescu va lăsa echipa naţională în schimbul unui club din străinătate, însă asta depinde de salariul ce ar urma să i se ofere.

”Părerea mea e , că până la urmă, pleacă… Cred că banul e… Aşa cred eu. Banul poate să îl facă să decidă. Dar în rest, dacă ar fi să se gândească la viitor… şi are un plan care trebuie să îl pună în practică… Dar asta trebuie de la copii şi juniori să facă un plan”, a spus ”Liţă” Dumitru la Prima Sport.

Edward Iordănescu a lăsat de înţeles că pleacă de pe banca României

"Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Ne-am dorit pentru români, pentru noi pe locul doi, ne-am dorit să mergem mai departe. Închidem o poveste frumoasă, dar o poveste care poate aduce în viitor lucruri foarte frumoase. Pentru fotbalul românesc, poate fi un nou început.

Eu le mulţumesc băieţilor pentru tot, au depăşit aşteptări, au spart bariere, dar e greu într-o lună de vară să depăşeşti ani de zile de decalaj între noi şi fotbalul olandez. Ei sunt campionii Europei, noi nu suntem, poate în viitor.

E greu să comentăm prea mult, primele 20 de minute ne-au aparţinut. Pentru mine, lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot ce s-a întâmplat aici, cred că această naţională poate creşte în continuare. Eu am nevoie de odihnă, au fost nopţi cu 3, 4, 5 ore de somn.

Va urma o discuţie cu federaţia, voi avea o discuţie cu familia mea. Familia mea are nevoie de mine mai mult decât are nevoie naţionala. Au fost doi ani şi jumătate foarte dificili, a fost o perioadă grea pentru familia mea, cu multe atacuri, cu multe dificultăţi. Familia mea are nevoie de mine şi vom vedea ce se va întâmpla" , a spus Edward Iordănescu, după România - Olanda 0-3.

 

Afla mai multe despre: româniaedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul