You are here:

Cutremur în Giuleşti! Ce l-ar putea aştepta pe Marius Şumudică în cazul în care Rapid nu va câştiga următorul meci: ”Probabil va fi demis”

Cutremur în Giuleşti! Ce l-ar putea aştepta pe Marius Şumudică în cazul în care Rapid nu va câştiga următorul meci: ”Probabil va fi demis”

Superliga

Comentarii

Daniel Chiriţă (50 de ani) este de părere că meciul cu Farul Constanţa din etapa următoare ar putea fi ultimul pentru Marius Şumudică la cârma Rapidului, în cazul în care giueştenii nu vor bifa prima victorie pe teren propriu.

Rapid a avut un început de sezon foarte greu, iar schimbarea antrenorului în speranţa unui reviriment a adus mai multe întrebări decât răspunsuri. Deşi Marius Şumudică are o experienţă considerabilă şi a fost adus pentru a revitaliza echipa, rezultatele recente au fost dezamăgitoare. Înfrângerea cu FC Botoşani a amplificat tensiunea din rândul fanilor şi al conducerii.

Meciurile următoare cu Farul şi FCSB sunt cruciale, nu doar pentru clasament, ci şi pentru moralul echipei. Suporterii aşteaptă o reacţie din partea jucătorilor, iar presiunea va fi enormă. Rapid trebuie să îşi regăsească forma şi să adune puncte, altfel riscă să se afunde şi mai mult în criza de rezultate.

”Probabil va fi demis” Rapid - Farul, ultimul meci în Giuleşti pentru Marius Şumudică?!

”Am jucat la Rapid 4 ani de zile, acolo trebuie să ai răbdare, deja au trei antrenori schimbaţi anul ăsta, nu este bine când schimbi după fiecare sincopă, greu să faci o echipă. A fost Bergodi, apoi Lennon, acum e Şumi, au venit cu jucători, nu s-a format o echipă, trebuie timp şi răbdare. Când o să formeze nucleul, va veni şi perfomanţa. Dar problema e că fanii Rapidului ard, s-a investit mult, văd condiţiile, nu mai au răbdare.

Dacă te uiţi la transferuri, tot ce s-a adus la Rapid, sunt jucători de valoare, dar nu s-au integrat. Acum, dacă nu bat următorul meci, probabil o să fie demis Şumi, iar o să fie un carusel din ăsta. La un moment dat poate se va supăra şi domnul Şucu, va spune stop, că nu poţi să o ţii doar aşa.

Mi-e greu să cred că prinde Rapid play-off-ul. Dacă aş fi în locul domnului Şucu şi al lui Şumi, aş face echipă să atac titlul anul viitor”, a spus Daniel Chiriţă, pentru iamsport.ro.

Daniel Chiriţă a îmbrăcat tricoul Rapidului în perioada 1999-2001 şi a câştigat alături de giuleşteni un titlu, o Cupă şi o Supercupă a României.

Afla mai multe despre: superligarapid 

viewscnt
Articole similare