Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CUTREMUR la Real Madrid! Sergio Ramos îi face vânt unui titular cu peste 500 de meciuri în tricoul blanco. Ce super club dă marea lovitură!

CUTREMUR la Real Madrid! Sergio Ramos îi face vânt unui titular cu peste 500 de meciuri în tricoul blanco. Ce super club dă marea lovitură!galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă scrie că PSG este în discuţii avansate cu Marcelo Viera de la Real Madrid.

Fanii blanco primesc a doua veste proastă în decurs de numai 24 de ore. După eliminarea echipei lor favorite din Cupa Spaniei, suporterii madrileni au aflat vineri că Marcelo ar putea pleca de la Real Madrid. O poate face pentru un transfer senzaţional la Paris Saint Germain.

Îl pierde Real Madrid pe Marcelo? Brazilianul în discuţii cu PSG!

Marcelo nu traversează cel mai bun moment al său la Real Madrid. Deja o legendă pe Estadio Santiago Bernabeu, brazilianul a fost pus în umbră în ultima vreme de evoluţiile sigure ale lui Ferland Mendy. Este primul rival pe măsura lui Marcelo la Real Madrid în ultimii ani, scrie presa spaniolă, o situaţie care brazilianului nu-i convine de loc.

Real Madrid are extreme stânga precum Vinicius şi Hazard, fotbalişti care fac ceva mai puţin faza defensivă. Situaţie în care, Zidane, dar şi jucătorii săi din defensivă preferă mai multă siguranţă în apărare şi forţa fizică a lui Ferland Mendy.

Este un detaliu care conform Diario Gol ar fi plecat chair din gura căpitanului Sergio Ramos, fotbalist care în ciuda prieteniei sale cu Marcelo s-ar fi declarat în vestiar un susţinător al titularizării lui Mendy. Sigur, Marcelo este şi el unul dintre greii vestiarului madrilen, iar presa spaniolă scrie că nemulţumirea sa ar fi ajuns şi la urechile lui Sergio Ramos. Acesta ar fi spus la unul dintre antrenamentele echipei că ”Marcelo dacă nu este mulţumit, pleacă!”. Şi n-ar fi făcut-o oricum, ci pe un ton ameninţător.

Marcelo pe de altă parte ar avea oportunitatea de a pleca la Paris Saint Germain. Parizienii îl vor de mai mult timp şi ar putea profita de acest moment dificil din cariera fotbalistului de legendă al Realului. Brazilianul agrează variantă PSG. Acolo joacă prietenii săi Neymar, Marquinhos, Thiago Silva sau Di Maria. Florentino Perez ar fi dispus să-l cedeze pe brazilian pentru o sumă rezonabilă de 25-30 de milioane de euro, în semn de respect pentru felul în care Marcelo a apărat culorile Realului în toţi aceşti ani. Să asistăm oare la mutarea verii pe piaţa transferurilor?

  • 501 meciuri are Marcelo la Real Madrid
  • 37 de goluri şi 94 de pase de gol are brazilianul pentru gruparea blanco
  • 20 de milioane de euro este cota sa de piaţă

Real Madrid eliminată din Cupa Spaniei, competiţie care revine la Telekom Sport săptămâna viitoare

După surprizele din sferturile de finală, Cupa Spaniei revine săptămâna viitoare la Telekom Sport cu faza semifinalelor.

În urma tragerii la sorţi, după victoria surprinzătoare obţinută în deplasarea de la Real Madrid, Real Sociedad va da peste Mirandes, care a produs şi ea o surpriză în sferturi şi a eliminat-o pe Villarreal.

În cealaltă dublă manşă din semifinale, se vor întâlni Athletic Bilbao, echipa care a scos-o din competiţie pe FC Barcelona, şi Granada, ajunsă în această fază după victoria la limită, scor 2-1, obţinută în faţa Valenciei.

Meciurile tur din semifinale vor avea loc pe 11/12 februarie, iar partidele retur se vor disputa pe 3/4 martie, toate în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marcelopsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare