Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremur la Real! Noul antrenor vine cu lista făcută! Nume grele pe lista plecărilor. Începe noua eră "Galactică"

Cutremur la Real! Noul antrenor vine cu lista făcută! Nume grele pe lista plecărilor. Începe noua eră "Galactică"

La Liga

Comentarii

Real Madrid este pe punctul să-şi schimbe antrenorul, după ce dezastrul din El Clasico i-a pecetluit soarta lui Julen Lopetegui.

Fostul selecţioner al Spaniei va fi demis, iar în locul său va fi adus italianul Antonio Conte, care va aduce cu el şi o schimbare de atitudine.

"Conte vine să dea cu pumnul în masă", scriu spaniolii de la Diario Gol, care notează că mulţi dintre jucătorii care au dus greul până acum sunt vizaţi pentru a fi vânduţi în cel mai scurt timp.

Real Madrid se pregăteşte deci de un schimb de generaţii, produs mai repede decât se aşteptau mulţi.

Jucătorii aflaţi în vizor
Sursa citată notează că primele schimbări vor avea loc în compartimentul ofensiv, acolo unde Karim Benzema şi Gareth Bale sunt doi jucători pe care Conte nu-i doreşte, deranjat fiind de atitudinea acestora.

Deşi pare greu de crezut, nici Luka Modric şi Toni Kross, cei mai importanţi oameni din linia mediană, nu mai pot fi siguri de locul lor la Real. Despre croat se crede că şi-a depăşit deja vârful de formă, în timp ce germanul se află într-o pasă extrem de slabă şi nu va fi cruţat dacă nu-şi va îmbunătăţi performanţele.

Din apărare, vizaţi sunt Nacho Fernandes şi Marcelo. În cazul primului Conte n-ar fi convins că are valoarea necesară pentru a juca la Real. În ceea ce-l priveşte pe Marcelo, Conte nu crede că brazilianul poate juca în sistemul său preferat - 3-5-2, în care ar fi nevoit să acopere întreaga bandă stângă. Totuşi, Marcelo este unul dintre cei mai buni jucători ai Realului şi e greu de crezut că se va renunţa atât de uşor la el.

Evident, jucătorii plecaţi vor fi înlocuiţi cu nume mari, iar sumele de transfer nu ar trebui să reprezinte o problemă.

Afla mai multe despre: real madridcontetransferuri 

viewscnt
Articole similare