Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremur! O echipă din Liga 1 n-a primit licenţa pentru a participa în sezonul viitor din prima ligă! Motivul şi prima reacţie a conducerii

Cutremur! O echipă din Liga 1 n-a primit licenţa pentru a participa în sezonul viitor din prima ligă! Motivul şi prima reacţie a conducerii

Superliga

Comentarii

Comisia de Licenţiere nu a acordat aviz favorabil pentru Hermannstadt în ceea ce priveşte luarea licenţei de Liga 1, însă clubul din Sibiu are termen cinci zile pentru a face apel la această decizie.

Hermannstadt are probleme, chiar şi după venirea Anamariei Prodan în conducerea clubului. ProSport scrie că formaţia din Sibiu, care tocmai şi-a numit antrenor nou, nu a primit licenţa care să-i permită să evolueze în sezonul 2020/2021 din Liga 1.

Conform site-ului prosport.ro, sibienii nu au îndeplinit toate criteriile de licenţiere pentru sezonul următor al Ligii 1, iar în acest moment nu au primit licenţa. Iar motivul e reprezentat de datoriile pe care clubul le are către Bruno Chalkiadakis, fotbalist care a plecat de la Sibiu în ianuarie 2019, după doar o jumătate de sezon. Totuşi, Hermannstadt are termen de cinci zile pentru a face apel la decizia Comisiei de Licenţiere.

„E adevărat. Nu am luat licenţa. Facem tot posibilul să rezolvăm în perioada pe care o avem pentru apel”, a declarat Anamaria Prodan, pentru ProSport.

Hermannstadt are antrenor nou!

Clubul Hermannstadt a anunţat, vineri, că noul antrenor al echipei este spaniolul Ruben Albes. “Noul antrenor principal al echipei noastre este Ruben Albes, un tânăr tehnician spaniol, care în trecut a mai antrenat echipe ca Eldense, Novelda, Real Valladolid B , Celta Vigo B, şi UCAM Murcia în Spania. Vorbeşte fluent limba engleză, franceză, portugheză şi ne-a promis astăzi că va învăţa să dialogheze în limba română într-o lună de zile. Ruben este fan al celebrului Marcelo Bielsa, dar spune că are propriul stil de a creşte potenţialul jucătorilor în echipa pe care o antrenează”, se arată pe pagina de Facebook a grupării din Sibiu.

Ruben Albes îi va avea în staff pe conaţionalii săi Iván Cabezudo, 32 de ani, antrenor secund alături de care a lucrat şi la Valladolid, şi pe Toni Madrigal, preparator fizic, care a activat în aceeaşi postură la CF Ontinyent , Novelda, Eldense, Real Valladolid şi RC Celta.

Afla mai multe despre: hermannstadtlicentaliga 1 

viewscnt
Articole similare