Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvintele de laudă ale lui Croitoru la adresa lui Ciobotariu: "Cred că este cea mai bună persoană cu care am avut ocazia să mă întâlnesc."

Cuvintele de laudă ale lui Croitoru la adresa lui Ciobotariu: "Cred că este cea mai bună persoană cu care am avut ocazia să mă întâlnesc."

Fotbal

Comentarii

Marius Croitoru a avut numai cuvinte de laudă la adresa viitorului său adversar, Liviu Ciobotariu. Meciul dintre Botoşani şi Hermannstadt are loc în acest week-end.

Marius Croitoru: "Să jucăm la 3 zile este ok, pentru că meciurile vin atât de repede încât nu ai timp să te gândeşti la ceea ce a fost. Cu orice echipă este foarte greu. Nu cred că este o echipă, indiferent pe ce loc se află, să nu îşi dorească să câştige cele 3 puncte."

Întrebat despre duelul cu Liviu Ciobotariu din etapa viitoare, acesta a răspuns: "Este un meci greu cu o echipă bună, cu un antrenor care ştie foarte bine ce este la Botoşani, înseamnă că va fio o dispută foarte aprigă. Îmi doresc să bat toate echipele cu care joc, toţi antrenorii cu care am lucrat, dar nu tot timpul îmi iese. Cred că este cea mai bună persoană cu care am avut ocazia să mă întâlnesc. Este un om incredibil, cu o bunătate sufletească incredibilă. Probabil voi avea un atuu din punctul ăsta de vedere, dar şi el cunoaşte profilul jucătorilor de la Botoşani."

"În primul rând m-a deranjat suprafaţa. nu este normal. Nu este vina mea că a nins cu două zile înainte. Sunt echipe care sunt dezavantajate de un teren prost.  Noi suntem o echipă care avem nevoie de un teren bun pentru că profilul jucătorilor nu este pe lungă şi pe a doua." a mai spus Croitoru.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: botosanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare