Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Da". 1 milion € salariu la clubul din România! Patronul a recunoscut: "E contract" | EXCLUSIV

"Da". 1 milion € salariu la clubul din România! Patronul a recunoscut: "E contract" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Salariu incredibil pentru nivelul Superligii, la o echipă cu pretenţii la trofee şi la performanţe europene.

Adrian Porumboiu, fostul patron al FC Vasului, a dezvăluit la Euro Cast că la echipă a existat un jucător care era remunerat cu un milion de euro pe an. Totuşi, Porumboiu nu a vrut să-i dea numele celui pe care l-a plătit regeşte la FC Vaslui.

Un fotbalist de la FC Vaslui, salariu de un milion de euro: "Nu-i dau numele"

FC Vaslui a dispărut de pe harta fotbalului românesc, deşi a avut performanţe importante şi jucători precum Lucian Sânmărtean, Wesley sau Adailton. Adrian Porumboiu a rămas în memoria cunoscătorilor de fotbal din România ca un patron care plătea foarte bine.

Fără să dea numele jucătorului, Adrian Porumboiu a dezvăluit la Euro Cast, un podcast Orange Sport, că a avut la FC Vaslui un fotbalist care câştiga un milion de euro pe sezon. "(n.r. - Au fost jucători care să câştige spre un milion de euro?) Da, un singur jucător, dar nu-i dau numele. Da, atât era contractul", a spus Adrian Porumboiu, la Euro Cast.

"Spovedania" lui Porumboiu: "Am făcut multe, multe greşeli"

În legătură cu fotbalul şi cu FC Vaslui, Adrian Porumboiu a recunoscut că a făcut greşeli mari şi a dat exemple.

Adrian Porumboiu s-a referit la schimbările dese de antrenori, dar nu numai, şi a spus că "probabil am meritat ce mi s-a întâmplat".

"Am făcut multe, multe. Am greşit că am schimbat antrenorii prea des, am schimbat directorii sportivi. Am făcut greşeli mari. Probabil că am meritat ce mi s-a întâmplat. N-am luat cele mai bune decizii", a declarat Adrian Porumboiu, la Euro Cast.

Afla mai multe despre: salariu 1 milion de eurosuperliga salariu 1 milion de eurofc vaslui salariu salariu 1 milion de eurosalariu salariu 1 milion de euro fc vasluiadrian porumboiu salariu 1 milion de euro 

viewscnt
Articole similare