Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Da, clar!” Andrei Nicolescu a făcut marele anunţ în legătură cu Dennis Politic, starul lui Dinamo

„Da, clar!” Andrei Nicolescu a făcut marele anunţ în legătură cu Dennis Politic, starul lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Andrei Nicolescu a confirmat faptul că Dennis Politic va rămâne la Dinamo şi din sezonul viitor.

Andrei Nicolescu, anunţ despre o posibilă plecare de la Dinamo a lui Dennis Politic

Dinamo a reuşit să câştige meciul tur al barajului cu Csikszereda, scor 2-0, iar Dennis Politic a fost autorul unei „duble”. După meci, întreaga atenţie s-a concentrat asupra fotbalistului, multe voci susţinând că e posibil ca starul lui Dinamo să prindă un transfer important.

Andrei Nicolescu dezavuează aceste zvonuri şi spune hotărât că Dennis Politic va juca la Dinamo şi din sezonul viitor, oferindu-le astfel linişte fanilor dinamovişti.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Nu este iminentă plecarea lui Politic. Totul a plecat de la ideea că se destramă această echipă. Politic mai rămâne un an la noi şi va fi o piesă importantă. Repet. Da, Politic rămâne la noi şi din sezonul viitor!”, a declarat Andrei Nicolescu, conform fanatik.ro.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Dennis Politic, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Ce a declarat Dennis Politic despre un posibil transfer

„Nu mă gândesc la un transfer, eu sunt aici, sunt fericit. Nu am terminat treaba, mai avem un meci. Mă oftic că nu am dat mai multe şi nu am rezolvat barajul de acum. Eu mai am contract şi rămân aici momentan, sunt fericit să fiu aici. Dacă voi mai fi aici, voi da totul şi sezonul viitor. M-am uitat pe contract, dar nu pot să intru în detalii.

Deocamdată mă gândesc la Dinamo, iar când va veni ofertă din străinătate voi vrea să merg acolo. A fost o atmosferă senzaţională, mă bucur că le-am pus un zâmbet pe faţă. A fost o atmosferă extraordinară. E 50 la sută rezolvată salvarea, mai avem un meci. Ştim că vor da şi ei totul, vom merge acolo concentraţi să ne salvăm", a declarat Dennis Politic, la Prima Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: andrei nicolescudennis politicdinamo 

viewscnt
Articole similare