You are here:

”Da, m-a sunat că nu ştiu ce, Guardiola...” Deşi a primit ofertă pentru Moruţan, Gigi Becali nu vrea să-l vândă deocamdată

”Da, m-a sunat că nu ştiu ce, Guardiola...” Deşi a primit ofertă pentru Moruţan, Gigi Becali nu vrea să-l vândă deocamdată

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut că a primit o ofertă de la un club din Anglia pentru Moruţan, însă latifundiarul din Pipera este hotărât să nu-l vândă anul acesta pe mijlocaşul ofensiv venit de la FC Botoşani.

”Da, m-a sunat că nu ştiu ce şi nu ştiu, Anglia, nu ştiu ce, Guardiola.... Băi, am zis, nu îl vând pe Moruţan acum. Chiar dacă vă dă... Păi ce, îmi dă 30 de milioane? Da, că ei au zis că nu ar fi o problemă, dar să îl vadă... Nici ei nu dau 30 de milioane şi nici eu nu îl dau la ora asta, că nu dau ei banii ăştia. Eu, ce bani vreau pe Moruţan, nu dă nimeni. Nu sunt nebun”, a spus Gigi Becali la finalul meciului cu Sepsi, câştigat cu 2-0.

Întrebat ce sumă ar dori în schimbul mijlocaşului ofensiv Gigi Becali a răspuns: ”30 de milioane”.

”Eu zic că mai mult, dar nu acum. Acum nu merită nici 3. Dar el, valoarea lui, geniul lui pe care îl are în cap aici, şi la picioare aici... valorează 100 de milioane. Nu are 20 de ani, nu a împlinit 20 de ani. Moruţan o să fie de talia aia, Real Madrid, Barcelona, City.

Normal că în prima ligă, că au zis că nu e o problemă să negocieze la 30 de milioane, dar să îl mai vadă pe jucător, să mai vorbim...  ce să mai vorbim... o să zică lumea că sunt nebun. Eu doar vă relatez ceea ce eu discut cu ei, dar nu dă nimeni, vă daţi seama”, a mai spus Gigi Becali.

Formaţia FCSB a învins, luni seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în ultimul meci al etapei a patra a play-off-ului Ligii I.

Olimpiu Moruţan a fost schimbat după doar 27 de minute. La finalul partidei, Teja şi-a motivat decizia spunând că l-a schimbat pentru că nu a jucat prea bine.

Afla mai multe despre: gigi becalimorutanfcsb 

viewscnt
Articole similare