You are here:

”Dacă aveai tu banii pe cine luai?”. Daniel Bîrligea vs. Louis Munteanu. Pe cine ar ”sparge banca” Basarab Panduru: ”Are clasă!”

”Dacă aveai tu banii pe cine luai?”. Daniel Bîrligea vs. Louis Munteanu. Pe cine ar ”sparge banca” Basarab Panduru: ”Are clasă!”

Superliga

Comentarii

Daniel Bîrligea (24 de ani) este protagonistul transferului verii în SuperLiga: de la CFR Cluj, la FCSB.

Daniel Bîrligea vs. Louis Munteanu. Pe cine a ales Panduru

FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj, în schimbul sumei de 2.000.000 de euro.

După ratarea transferului unui alt jucător aflat în vizorul selecţionerului Mircea Lucescu, Louis Munteanu, la FCSB a ajuns un alt atacant dorit de patronul clubului, Gigi Becali.

”Dacă aveai tu banii pe cine luai? Louis Munteanu sau Daniel Bîrligea?”, l-a întrebat Cosmin Băleanu pe Basarab Panduru.

”Sincer aş da un milon jumate pe Louis Munteanu, execuţii de mare fineţe, acum nu ştiu chef are, dacă are aş da fără probleme. Birligea 2 milioane nu sunt puţini. Aici este mai scump dar n-are tehnica lui Munteanu, dar aici are o ambiţie pe care nu o vezi dincolo.

Ce place la toată lumea? Bîrligea poate! Da şi goluri, se bate pentru fiecare minge, dar când e în faţă porţii o dă pe lângă poartă, şi când e nu ştiu de unde dă gol nici nu ştii cum. Louis Munteanu are clasă, nu pot să spun.

Dar ţii minte şi anul trecut a dat puţine goluri în sezonul regulat, dupa ce începe play-off-ul şi acolo a început. Problema jucătorului tehnic nu o sa aibă ambiţia lui Bîrligea. Vorbim de români”, a răspuns sincer Panduru, în direct, la Prima Sport.  

  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Bîrligea, conform Transfermarkt
  • 4 goluri şi 3 assist-uri în 11 meciuri a adunat Daniel Bîrligea în acest sezon la CFR Cluj

Afla mai multe despre: bîrligealouis munteanupandurufcsb 

viewscnt
Articole similare