Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă era vorba despre laşitate, plecam după meciul din Armenia!” Nicolae Dică, dezvăluiri despre plecarea de la naţională EXCLUSIV

”Dacă era vorba despre laşitate, plecam după meciul din Armenia!” Nicolae Dică, dezvăluiri despre plecarea de la naţională EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la echipa naţională după ce îi expiră contractul cu FRF.

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. În ciuda acestei victorii şi a faptului că România este aproape de baraj, Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională, în noiembrie, când îi expiră contractul cu FRF.

Secundul lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică, a vorbit despre plecarea de la naţională. El susţine că dacă i-ar fi fost frică, ar fi plecat după meciul cu Armenia. Dică nu a dorit să ofere mai multe detalii după declaraţiile lui Rădoi şi a spus că va vorbi mai deschis la finalul campaniei. 

”Dacă era vorba despre laşitate, plecam după meciul din Armenia!” 

”Nu vreau să vorbesc despre Mirel. Dacă el are ceva de spus, el răspunde de ce a luat decizia în acest moment. Nu e ok să comentez. Eu aş vrea să spun că mi se termină contractul într-o lună de zile. Dacă nu mai avem contract, ce să facem? Nu vreau să comentez. Am avut nişte discuţii pe acolo, cu staff-ul, dar nu vreau să comentez decizia. 

Dacă era vorba despre laşitate, plecam după meciul din Armenia. Am zis că rămânem, pentru că ziceam că putem face rezultate pentru acest lucru. Eu am insistat, da, în acel moment. Atunci, ne făceam bagajele şi plecam. Mai avem două meciuri, contract o lună de zile. Nu vreau să comentez. Mai avem două jocuri, fac parte dintr-un staff. Când se va termina campania, putem vorbi mai deschis”, a spus Nicolae Dică. 

Afla mai multe despre: românia-rădoi-dică 

viewscnt
Articole similare