Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă erai mare sculă...” MM Stoica nu l-a iertat pe Mitrea după răzbunarea împotriva FCSB-ului: ”La noi tremurai şi la încâlzire!” | VIDEO EXCLUSIV

”Dacă erai mare sculă...” MM Stoica nu l-a iertat pe Mitrea după răzbunarea împotriva FCSB-ului: ”La noi tremurai şi la încâlzire!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Meciul dintre FCSB şi Universitatea Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, în etapa a 11-a din SuperLiga României.

Mitrea l-a deranjat pe MM Stoica după FCSB - U Cluj: ”Dacă erai mare sculă...”

Mitrea a evoluat pentru FCSB în sezonul 2016-2016, dar aventura sa la bucureşteni s-a sfârşit rapid. Motiv pentru care Mitrea se răzbună de fiecare dată împotriva echipei lui Gigi Becali. Aseară a făcut la fel, a marcat şi final nu s-a abţinut. A recunoscut că orice gol reuşit împotriva roş-albaştrilor e sinonim cu o revanşă. 

MM Stoica a auzit declaraţia jucătorului de la Universitatea Cluj şi l-a ”urecheat” în direct. 

”Am văzut că Mitrea e bucuros şi se răzbună împotriva noastră... Ok, a marcat, bravo lui dar nu înţeleg ce motiv are de răzbunare. Că pe la noi saracul nu putea să marcheze nici măcar jucător de divizia C când am jucat cu Suceava. Am fost foarte bucuros când am aflat că vine la noi, am zis a jucat la Ascoli, dar după la noi... săracul... la noi tremura şi la încâlzire! 

Unii sunt pentru presiune, alţii sunt pentru echipe din ăstea care nici aşa, nici aşa. Dacă erai mare sculă şi te dădea cineva afară, dar când tu... Mă rog.. ”, a răbufnit MM la Orange Sport.

Video:

Ce a declarat Mitrea după ce a marcat împotriva FCSB-ului:

„E a treia oară când dau gol cu ei (n.r. - cu FCSB). Mă bucur de fiecare dată. E aşa... ca o mică revanşă. 

Sabău e omul care a reuşit să ne adune, să ne dea o direcţie, să avem identitate, să pasăm. Nu ştiu dacă azi am avut posesia, dar noi ne simţim puternici şi o să creştem şi mai mult de la meci la meci”, a punctat Bogdan Mitrea, marcatorul golului clujenilor, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mitreafcsbmm stoicau cluj 

viewscnt
Articole similare