Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă eram în locul lui Edi, îl trimiteam acasă! Nu e în măsură să se plângă”. Cel mai vocal tricolor după meciul cu Israel, taxat dur | EXCLUSIV

”Dacă eram în locul lui Edi, îl trimiteam acasă! Nu e în măsură să se plângă”. Cel mai vocal tricolor după meciul cu Israel, taxat dur | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Ecourile dezamăgirii persistă după remiza dintre România şi Israel, scor 1-1, de sâmbătă seară, din preliminariile EURO 2024.

România a deschis scorul în minutul 27, prin Denis Alibec, dar a fost egalată în minutul 53, de către Oskar Gloukh.

Răzvan Marin, luat în colimator după declaraţiile de la finalul jocului cu Israel

Imediat după meci, la flash-interviuri, Răzvan Marin a avut o declaraţie efervescentă, prin care a sugerat că ”echipa naţională a României ar face mai bine să rămână acasă, decât să meargă la EURO 2024 şi să se facă de râs”.

Prezent în studiourile Orange Sport, Bogdan Cosmescu s-a declarat surprins neplăcut de faptul că exact Răzvan Marin a făcut acea declaraţie, cel care nu a fost în stare să marcheze dintr-o poziţie excelentă, de la 16 metri, în finalul jocului.

Comentatorul a declarat că, dacă ar fi fost în locul lui Edi Iordănescu, l-ar fi scos din lot pe Răzvan Marin pentru declaraţiile făcute. În opinia lui Cosmescu, dacă fotbalistul avea anumite nemulţumiri ar fi trebuit să vorbească în privat cu selecţionerul, nu să ”explodeze” public.

Bogdan Cosmescu: ”La faza lui Puşcaş, trebuie să fii tehnic şi talentat. Nu e cazul lui”

Un singur lucru m-a surprins neplăcut: declaraţia lui Răzvan Marin. Eu l-aş trimite acasă. Dacă aş fi antrenor federal, l-aş trimite acasă. Nu poţi tu să te declari nemulţumit de ce joci. Să spui tu, Răzvan Marin, chestiune asta?

Mie mi se pare că te cerţi pe tine. Când de pe 16 metri, poate obosit, nu ştii să dai la poartă. Joci de-o viaţă în Serie A şi tu, din 16 metri, cu mingea jos, dai la patru metri alături de poartă.

Bă, nu dai pe poartă. Puteai să câştigi meciul. Aia nu e poziţie de gol? Mi se pare o ocazie mai mare decât a lui Puşcaş. Ca să dai gol de acolo, trebuie să fii foarte tehnic şi talentat. Nu este cazul lui George Puşcaş, băiatul aleargă, munceşte, în fine.

Dar tu, de acolo. Repet, are şi circumstanţa faptului că era obosit. Nu mai ai coordonarea, dar nu mi se pare că eşti tu în măsură să te plângi că nu e tactica potrivită, că să jucăm mai sus, că mai bine rămânem acasă”, declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescurazvan marin 

viewscnt
Articole similare