You are here:

„Dacă eram la Real Madrid, îl luam!” Gigi Becali a rămas uimit de un tricolor după victoria cu Lituania

„Dacă eram la Real Madrid, îl luam!” Gigi Becali a rămas uimit de un tricolor după victoria cu Lituania

Echipa națională

Comentarii

Gigi Becali a tras concluziile după victoria României, scor 3-1, cu Lituania.

Remarcatul lui Gigi Becali din echipa naţională: „L-aş lua la Real Madrid dacă aş fi acolo!”

Patronul celor de la FCSB a remarcat doi fotbalişti: Andrei Raţiu şi Ianis Hagi. Despre fundaşul dreapta al naţionalei, Gigi Becali s-a aruncat în declaraţii foarte tari, spunând că inclusiv echipele de top precum Real Madrid şi Barcelona ar avea nevoie de un fotbalist precum Raţiu.

„Raţiu ăla... eu dacă eram la Real Madrid, îl luam, dacă eram la Barcelona, eu îl luam. Dacă eram la orice echipă din Europa, îl luam. E cel mai bun fundaş.

Un fundaş nu poate să facă mai mult decât face el. Driblează, trece, aleargă, pasează. Dar un singur lucru să nu mai facă: să nu îşi mai facă capul verde. Când îl văd capul verde, îi strică toată calitatea de fotbalist, maimuţoi.

Se mai vopsesc bărbaţii, dar verde? Eu dacă văd păr verde şi pămătuf în cap... Femeia se aranjează că aşa e ea, că aşa dat-o Dumnezeu, să fie frumoasă, să îl atragă pe bărbat, dar eu pentru ce să îmi pun pămătuf în cap?

Noi îi datorăm victoria şi lui Ianis, el a câştigat meciul. Dacă nu scotea el 11 metri, mai câştigam noi? Scoateţi în evidenţă, Ianis, el a făcut, victoria e a lui! Nici a lui Mihăilă, nici a lui Man, nici Mitriţă, e a lui. Nu că-l iubesc eu pe el, dar e adevărul.

Nu ai ce să zici, a câştigat meciul. Să fii tată, ai băiatul în teren, revenit din accidentare. De la 25 trebuie să fie mare.

Ce ştiu, calitate are, inteligenţă are, are ambele picioare. Vârsta de 25 de ani, e vârful unui fotbalist. 25-28 de ani. El acum e în vârf, acolo trebuie să ajungă”, a declarat Gigi Becali, citat de Fanatik.

 

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei ratiuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare