You are here:

”Dacă exista un telefon marca Olaru nu s-ar inchide la 0% baterie!”. Val de laude pentru căpitanul de la FCSB

”Dacă exista un telefon marca Olaru nu s-ar inchide la 0% baterie!”. Val de laude pentru căpitanul de la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să se califice în Europa League, după ce a trecut de LASK Linz, scor 2-1 la general.

Olaru, lăudat după ce a calificat-o pe FCSB în Europa League 

Darius Olaru a reuşit un gol magnific în minutele de prelungire ale partidei dintre FCSB şi LASK Linz, iar reuşita sa a fost echivalentă cu calificarea campioanei României în grupele Europa League.

Olaru, căpitanul de la FCSB, a fost lăudat, azi, în direct la Prima Sport, de MM Stoica şi de Marius Baciu după prestaţia pe care a avut-o în meciul cu LASK Linz. 

MM Stoica: ”La el dacă exista un telefon marca Olaru nu s-ar inchide la 0% baterie! Eu nu am mai întâlnit aşa ceva, un jucător să facă ce face el. Faza golului - marca Olaru. La portar poţi să îi reproşezi doar că nu are 3m înâlţime!

(n.r. Erai pregătit de prelungire?) Da. Cei de la Linz au avut ocazii doar pe contraatac şi erori, ei nu prea ieşeau din terenul lor, i-am băgat acolo. Cât despre Olaru... aşa ceva. Dacă juca mai mult pentru el, să nu se irosească, dar el joacă pentru echipă. Trebuie să înţelegi foarte bine fotbalul, la el nu e doar cifrele, efortul pe care îl face. Dacă îi trimiţi datele gps zici ca e fals”

Marius Baciu: ”Eu îl cunosc înaintea lui MM. Era printre cei mai talentaţi de la noi din Mediaş, un copil serios. Am auzit de Olaru încă de la 10 ani, Mexic era porecla lui. Era un copil foarte, foarte talentat. Pustai l-a ajutat mult”.

Ce a declarat Olaru după meci:

”O partidă foarte dificilă, ştiam că ne va aştepta acest lucru. Ne bucurăm că am reuşit să marcăm pe final şi să ne calificăm. Trebuie să fim pregătiţi, am muncit pentru asta, nu doar anul ăsta, ci şi anul trecut. 

Cred că de aceea am suferit în campionat, pentru un meci ca acesta”, a spus Darius Olaru, după FCSB - LASK Linz 1-0.


 

 

Afla mai multe despre: darius olarufcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare