Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă într-un meci cu mine antrenor ne-a ajutat Kovacs, eu plec de aici şi mă las”. Dan Petrescu, iritat la conferinţa de presă înainte de CFR - FCSB

”Dacă într-un meci cu mine antrenor ne-a ajutat Kovacs, eu plec de aici şi mă las”. Dan Petrescu, iritat la conferinţa de presă înainte de CFR - FCSB

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj – FCSB se va juca duminică, de la ora 20:30, cu casa închisă, într-o atmosferă senzaţională.

Dan Petrescu a prefaţat duelul dintre CFR Cluj şi FCSB. 

„Este un meci foarte important pentru ambele echipe, unul în care s-au vândut toate biletele, lucru foarte rar la Cluj, dar în opinia mea nu este un meci decisiv, nu este finala Cupei sau finala Champions League. După meciul ăsta nu se ştie nimic. 

Dacă vor câştiga ei, se reia lupta aproape de la zero. E clar, toţi ne dorim un rezultat pozitiv, dar va fi un meci cu intensitate maximă. Sper ca fanii să fie alături de noi. Va fi ceva intens. Presiune este pe ambele echipe. Când eşti antrenor la CFR sau FCSB tot timpul ai presiune”, a spus Dan Petrescu, în deschiderea conferinţei. 

Cu 6 etape rămase de disputat în play-off, CFR Cluj are un avans de 5 puncte faţă de FCSB.

Meciul care ar putea să decidă într-o mare măsura soarta campionatului este arbitrat de Istvan Kovacs, central care nu este apreciat de Gigi Becali. Petrescu nu este de acord cu ”teoria” patronului de la FCSB şi a răbufnit: ”Nu ştiu despre ce e vorba. Nici nu ştiam cine arbitrează, nu am citit presa. Sunt speculaţii. La noi se scrie, în alte ţări nu prea se vorbeşte despre aşa ceva. 

CFR nu a mai avut un arbitraj pro de 7 luni, de când am revenit eu. Au fost greşeli împotriva noastră, nu am făcut scandal, nu am făcut gălăgie. Important e rezultatul din teren. Sper ca rezultatul să nu fie influenţat de arbitru. 

Nu ţin minte să fi ajutat CFR. Dacă îmi aduceţi aminte un meci, unul în care eram eu antrenor... Dacă într-un meci cu mine antrenor ne-a ajutat Kovacs, eu plec de aici şi mă las. Nu a fost!”.

Istvan Kovacs a arbitrat de cinci ori derby-ul FCSB - CFR Cluj. Ardelenii au câştigat de trei ori, iar celelalte două partide s-au încheiat la egalitate.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare