Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă juca pentru Argentina, Lewandowski marca cinci goluri". Declaraţie surprinzătoare a selecţionerului Poloniei

"Dacă juca pentru Argentina, Lewandowski marca cinci goluri". Declaraţie surprinzătoare a selecţionerului Poloniei

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Poloniei, Czeslaw Michniewicz, este sigur că starul naţionalei ţării sale, Robert Lewandowski, ar fi marcat cinci goluri dacă ar fi jucat sub culorile Argentinei.

"Lewandowski a fost foarte implicat în joc, dar nu a fost ajutat să marcheze. Dacă Messi juca pentru noi, iar Lewandowski pentru Argentina, Messi nu ar fi marcat, iar Lewandowski ar fi înscris cinci goluri. Însă nu i-am oferit mingi. Robert este un mare atacant şi ne aşteptăm să marcheze mereu, dar nu a avut ocazia să facă acest lucru", a declarat Michniewicz.

În ciuda eşecului de miercuri, venit pe fondul unui joc extrem de modest al jucătorilor săi, selecţionerul polonez s-a declarat mulţumit de calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

"Le-am spus să profite. Speram să rămânem şi nu trebuie să ne facem bagajele. Jucăm din nou duminică, nu ne luaţi această bucurie. Franţa este foarte puternică. Are o generaţie fantastică, cu jucători fantastici.

Au un joc dinamic, rapid, cu calităţi fizice deosebite. Toţi cei care înfruntă Franţa au probleme, le vom avea şi noi. Mi-ar plăcea să văd un duel Franţa - Brazilia, dar va trebui să învingă mai întâi Polonia", a adăugat Czeslaw Michniewicz.

Polonia va înfrunta în optimi campioana mondială entitre, Franţa, duminică, pe Al Thumama Stadium din Doha (17:00)

Afla mai multe despre: lewandowski 

viewscnt
Articole similare