Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă-l dăm şi pe ăsta, s-a terminat! Dinamo a ajuns aprozar!" Negocierile pentru Nistor i-au aprins pe dinamovişti

"Dacă-l dăm şi pe ăsta, s-a terminat! Dinamo a ajuns aprozar!" Negocierile pentru Nistor i-au aprins pe dinamovişti

Superliga

Comentarii

Dinamo a avut parte de linişte doar cinci etape în noul sezon. Plecarea lui May Mahlangu la Ludogoreţ şi discuţiile privind un eventual transfer al lui Dan Nistor la FCSB.

Fost atacant în Ştefan cel Mare între 1988 şi 1990, Claudiu Vaişcovic critică dur strategia clubului roş-alb şi se declară convins că Negoiţă îl va ceda pe Nistor, dacă Becali va creşte oferta iniţială.

"S-a mai intamplat, dar erau alte vremuri. Dacă-l dam si pe asta, s-a terminat. La Dinamo e ca la aprozar. L-am dat pe Mahlangu, care mai mişca şi ăla. Îl dăm şi pe ăsta... Fără Nistor, Dinamo e ca Voluntariul, se bate la retrogradare!

Dacă Gigi Becali dă un milion, Negoiţă îl duce de mână pe Nistor la FCSB. Cu omul ăsta trebuie stat clar de vorbă: "Băi, ce vrei tu? Să terminăm pe 6-7 an de an?"

El zice că vrea să vânda echipa, dar daca vine unul şi îi oferă 10 milioane de euro, o să zică că vrea 15. Daca vine altul şi dă 15, el o să ceară 20. Nu vă mai luaţi după ce spune. El nu vrea să dea echipa, vrea să facă bani!

Când ai o maşină bună, o vinzi de-a întregul. Dar când eşti Dinamo şi termini pe 7, vinzi la bucată. Că dacă o dai la remat, îţi dă o mizerie de bani. Dacă vinzi pe bucăţi, iei mai mulţi bani.

Noi încercăm să facem ceva cu acest "Doar Dinamo Bucureşti", dar prin ţară lumea are altă percepţie. Ne zice "Păi ce, îi dau bani lui Negoiţă?". Noi încercăm să le explicăm că e pentru Dinamo, nu pentru Negoiţă.

May era un jucator foarte util, cu o capacitate de efort extraordinara. Mai pierdea el mingi, că na... Spunea cineva că pierde prea multe mingi. Păi dacă alerga atât şi nici nu pierdea mingi, nu mai juca la Dinamo.

Bratu e la început, sper să facă treabă bună. Dar cu atâţia tineri şi cu 4-5 jucători schimbaţi de la o etapă la alta, e greu
", a spus Claudiu Vaiscovici la Pro X.

Afla mai multe despre: dan nistortransfermahlangu 

viewscnt
Articole similare