Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă mă iau după suporteri...". Ce spune Deian Sorescu despre Dinamo la două luni după transferul în Polonia

"Dacă mă iau după suporteri...". Ce spune Deian Sorescu despre Dinamo la două luni după transferul în Polonia

Dinamo București

Comentarii

Deian Sorescu (24 de ani), fostul fotbalist al lui Dinamo - acum la Rakow în Polonia -, a rămas cu ochii şi cu sufletul alături de foştii lui colegi din Ştefan cel Mare. Sorescu urmăreşte în continuare ce se întâmplă la Dinamo şi a trimis săgeţi către fanii alb-roşiilor.

"Dacă mă iau după suporteri...". Ce spune Deian Sorescu despre Dinamo la două luni după transferul în Polonia

Acum două luni, Deian Sorescu lua drumul Poloniei. Rakow a plătit 800.000 de euro lui Dinamo pentru a-l lua pe Sorescu.

Chiar dacă a plecat, Sorescu a rămas cu sufletul a alături de foştii săi colegi, cu care a "legat mai mult decât o prietenie". Fotbalistul românu s-a putut abţine şi a trimis săgeţi către fanii lui Dinamo, cu care era în conflict la momentul plecării din Ştefan cel Mare.

"(n.r. - Echipa se chinuie fără tine) Dacă mă iau după suporteri şi cu mine s-au chinuit. Pentru că aşa a fost. Da, ţin legătură cu băieţii. Te-aş minţi să spun că nu mă mai gândesc sau nu mă uit la meciurile lui Dinamo, dar urmăresc fiecare partidă şi sunt alături de ei pentru că am stat destul de mult timp cu nişte băieţi care în momentul de faţă joacă la Dinamo şi avem legată mai mult de o prietenie.

Au un lot mult mai numeros de când ne-am salvat noi ultima oară. Noi înainte stăteam în 5-6 jucători, acum au un lot mai numeros, dar dacă te uiţi la rezultate e dificil. Dar eu am încredere în băieţi că ştiu de ce sunt capabili şi sper să o scoată la capăt", a spus Deian Sorescu.

Sorescu a vorbit şi despre Duşan Uhrin, noul şi vechiul antrenor al lui Dinamo, cu care a apucat să lucreze până să plece de la grupea alb-roşie: "Am lucrat cu dânsul, am apucat să lucrez o scurtă perioadă şi cu domnul Flavius (n.r. - Stoican), dar nu ştiu... Aşa a fost decizia conducerii şi mă gândesc că şi-au asumat şi vor merge pe mâna lui Duşan că vor salva echipa", a mai declarat fostul căpitan al lui Dinamo.

De la transferul în Polonia, la Rakow, Deian Sorescu a strâns cinci meciuri în toate competiţiile, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol.

Afla mai multe despre: deian sorescudinamoretrogradareliga 1salvaredusan uhrin 

viewscnt
Articole similare