You are here:

"Dacă mai joacă, te dau afară!". Ordinul lui Becali, cu ameninţări: OUT! "A fost pe şleau" | EXCLUSIV

"Dacă mai joacă, te dau afară!". Ordinul lui Becali, cu ameninţări: OUT! "A fost pe şleau" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florin Lovin (42 de ani), fostul mijlocaş al FCSB, a scos la iveală un episod mai puţin cunoscut din perioada în care îmbrăca tricoul "roş-albastru". Gigi Becali l-a vrut out din echipă şi l-a ameninţat pe antrenor.

Într-o discuţie cu Dan Udrea, la Euro Cast, Florin Lovin a fost întrebat despre imixţiunile lui Gigi Becali din perioada de început a patronatului său la echipa "roş-albastră". Fostul fotbalist a vorbit fără ocolişuri despre un episod mai puţin cunoscut.

Lovin a povestit fără ocolişuri cum Gigi Becali l-a ameninţat pe Walter Zenga să-l scoată din echipă

În perioada Walter Zenga antrenor la FCSB, Gigi Becali a vrut să-l scoată din echipă pe Florin Lovin, nemulţumit fiind de prestaţiile fotbalistului. Ca atare, Becali l-a ameninţat pe Zenga că "dacă mai joacă Lovin, te dau afară".

Discuţia dintre Walter Zenga şi Gigi Becali a ajuns şi la urechile lui Florin Lovin, care a oferit detalii şi a spus ce s-a întâmplat după ordinul omului de afaceri din Pipera. Italianul Zenga s-a dus direct la jucător pentru a-i comunica decizia luată.

"Erau mai mici sau deloc. Cel puţin din punct de vedere mediatic sau noi, ca şi vestiar, ce vedeam. De ce spun asta? În perioada Walter Zenga, când am ajuns eu, chiar i-a spus lui Walter 'Vezi, dacă mai joacă Lovin, te dau afară!' A fost o discuţie pe şleau.

Walter a venit, mi-a zis 'Să nu te afecteze, o să joci'. Am jucat şi nu l-a dat afară. La Walter n-a avut niciun cuvânt de spus", a declarat Florin Lovin, la Euro Cast, un podcast Orange Sport.

Florin Lovin a jucat la FCSB între 2005 şi 2009, transferat fiind de la FCM Bacău. A strâns 153 de meciuri, două titluri de campion şi două Supercupe ale României cu echipa "roş-albastră".

Lovin a agăţat ghetele în cui în 2017.

Afla mai multe despre: florin lovingigi becaliwalter zengafcsbantrenorjucatorout din echipa 

viewscnt
Articole similare