You are here:

Dacă mâine te sună de la Real? Răspuns total suprinzător dat de Morata, omul cumpărat de Chelsea cu 80 de milioane de euro

Dacă mâine te sună de la Real? Răspuns total suprinzător dat de Morata, omul cumpărat de Chelsea cu 80 de milioane de euro

Real Madrid

Comentarii

Vândut de Real Madrid la Chelsea în vara lui 2017, pentru 80 de milioane de euro, atacantul spaniol Alvaro Morata a dat un răspuns suprinzător, care lasă loc de multe interpretări, într-un dialog cu un jurnalist englez care şi-a dorit să afle cum ar reacţiona vârful de 25 de ani daca ar fi sunat de oficialii grupării de pe Santiago Bernabeu pentru un transfer.

Deşi a plecat de la Real Madrid tocmai pentru că nu primea suficiente şanse să joace, Morata lasă să se înţeleagă că ar accepta să revină la Real. Asta deşi tocmai a devenit cel mai scump jucător din istoria lui Chelsea.

Morata a fost cedat în două rânduri de Real Madrid, mai întâi la Juvenuts, în 2014, şi în această vară la Chelsea, însă rămâne cu sufletul alături de echipa la care s-a format.

"Dacă mâine te sună din Madrid te duci direct înapoi sau ar trebui să stai pe gânduri?", l-a întrebat jurnalistul spaniol Julio Maldonado pe Morata.

Răspunsul atacantului: "Am respect pentru Chelsea, care a făcut un efort uriaş pentru mine şi sunt foarte fericit aici, dar Madridul e Madrid!"

Afla mai multe despre: moratarealchelsea 

viewscnt
Articole similare