Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă mi-ai fi spus acum 20 de ani chestia asta n-aş fi crezut niciodată!" VIDEO | Ionuţ Lupescu, impresionat de gestul unui fost "mare rival"

"Dacă mi-ai fi spus acum 20 de ani chestia asta n-aş fi crezut niciodată!" VIDEO | Ionuţ Lupescu, impresionat de gestul unui fost "mare rival"

Fotbal intern

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, Ionuţ Lupescu a vorbit despre oamenii de fotbal care i-au arătat susţinere în campania pentru alegerile FRF, precizând că a fost profund impresionat de Costel Gâlcă, în condiţiile în care în perioada în care erau jucători erau consideraţi "rivali" pe post.

Gâlcă a ţinut neapărat să-l ajute pe Ionuţ Lupescu în campanie şi a plecat în turneul de promovare în zona Moldovei chiar de ziua sa.

"Eu m-aş bucura ca oricare dintre cei enumeraţi (n.r. Chivu, Răducioiu, Gâlcă) să iasă din zona de confort şi să intre în fotbalul românesc. Sunt sigur că toţi vor să ajute. Eu nu pot să forţez pe nimeni, vreau să dovedesc că fotbalul românesc are nevoie de oameni de fotbal.

Despre funcţii nu are rost să discutăm. Un singur exemplu. Am rămas atât de impresionat de Costel Gâlcă. Noi am jucat pe aceeaşi poziţie! La echipe diferite, o rivalitate mai mare între noi nu există. Când eşti pe aceeaşi poziţie, îţi vine să-i mai dai una, la antrenamente... Dacă îmi spuneai asta acum 20 de ani, nu credeam niciodată! Omul a venit de ziua lui şi am făcut toată Moldova cu el! Asta a simţit el, fără să aibă vreo obligaţie. El vrea să fie antrenor în continuare şi probabil se va duce din nou în străinătate, pentru că e în negocieri cu mai multe echipe. Nu pot să le spun", a declarat Ionuţ Lupescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionut lupescufrfgalca 

viewscnt
Articole similare