Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dacă nu îl poate lua pe Haaland, Bayern se mulţumeşte cu alt jucător de la Dortmund! Pe cine vrea să transfere Nagelsmann

Dacă nu îl poate lua pe Haaland, Bayern se mulţumeşte cu alt jucător de la Dortmund! Pe cine vrea să transfere Nagelsmann

Bayern Munchen

Comentarii

Thorgan Hazard este pe lista lui Bayern Munchen, anunţă presa internaţională.

Bayern Munchen este interesată de transferul lui Thorgan Hazard de la Borussia Dortmund. Randamentul excelent al jucătorului belgian din ultima vreme nu a fost trecut cu vederea de forţele Europei, iar Bayern Munchen este una dintre formaţiile cele mai interesate de transferul jucătorului.

Pentru serviciile fotbalistului belgian, bavarezii ar trebui să plătească aproximativ 40 de milioane de euro, scrie Todofichajes.

În vârstă de 28 de ani, Thorgan a mai jucat în cariera sa pentru Lens, Waregem, Monchengladbach şi acum, Borussia Dortmund. Are 14 goluri marcate în 80 de meciuri disputate pentru BvB, după ce la Gladbach reuşise 46 de goluri în 182 de meciuri.

Aflat la cel de-al treilea său sezon pentru Dortmund, Hazard a început bine şi actuala stagiune, marcând de trei ori în primele zece meciuri ale stagiunii. Internaţional belgian din 2013, Thorgan are 39 de meciuri pentru naţionala Belgiei şi opt goluri marcate. El a cucerit o Cupă a Germaniei cu Borussia Dortmund şi a bifat un loc trei la Cupa Mondială din 2018 alături de naţionala Belgiei.

Bayern Munchen şi în special Julian Nagelsmann îl văd pe fratele lui Eden Hazard drept o soluţie excelentă de lot pentru mai multe poziţii din ofensivă.

Afla mai multe despre: bayern munchenthorgan hazard 

viewscnt
Articole similare