Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă pierdem, nu ne poate învinovăţi nimeni!” Mandzukic promite că selecţionata Croaţiei va lupta până la final împotriva Angliei

”Dacă pierdem, nu ne poate învinovăţi nimeni!” Mandzukic promite că selecţionata Croaţiei va lupta până la final împotriva Angliei

Cupa Mondială

Comentarii

Croaţia şi Anglia se vor înfrunta pentru un loc în finala Campionatului Mondial din Rusia. Cele două se vor întâlni miercuri, de la ora 21:00, în faza semifinalelor. Mario Mandzukic insistă că echipa Croaţiei va da tot împotriva Angliei.

Cele două ţări vor juca în prima semifinală a Mondialului, când fiecare speră să ocupe un loc în finală, unde ar putea întâlni fie Franţa, fie Belgia. Mandzukic a promis că atât el, cât şi compatrioţii săi vor da tot ce pot şi vor lupta până la final în partida cu jucătorii lui Gareth Southgate.

”Vom lupta până la sfarşit în meciul cu Anglia. În această situaţie, chiar dacă vom pierde, nimeni nu ne va putea învinovăţi”, a declarat croatul după meciul cu Rusia din sferturi.

Croaţia nu a ajuns niciodată în finala Campionatului Mondial. Cea mai bună clasare a fost în 1998, când a ocupat locul 3.

A doua semifinală a Campionatului Mondial din Rusia, dintre Croaţia şi Anglia, se va disputa miercuri, de la ora 21:00. Cu o zi mai devreme, de la aceeaşi oră, avem Franţa - Belgia. 

Articol scris de: Gabriela Eftene

Afla mai multe despre: mandzukiccm 2018angliacroatia 

viewscnt
Articole similare