Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă se va schimba antrenorul, Şumudică va fi în fruntea listei”. Scenariu anunţat de un fost idol al Giuleştiului | EXCLUSIV

”Dacă se va schimba antrenorul, Şumudică va fi în fruntea listei”. Scenariu anunţat de un fost idol al Giuleştiului | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Tensiuni mari la Rapid, după ce formaţia antrenată de Cristiano Bergodi a bifat un nou insucces în Superligă, ce o plasează doar pe locul 11, după cinci runde.

Rapidul a fost învinsă, duminică, de Petrolul, acasă, scor 0-2, în etapa a cincea şi rămâne departe de obiectivul declarat al acestui sezon: accederea în cupele europene.

Ovidiu Herea crede în revenirea lui Marius Şumudică la Rapid

Ovidiu Herea, noul analist Orange Sport, este de părere că Marius Şumudică, idolul tribunelor din Giuleşti, va fi din nou luat în calcul pentru postul de antrenor, dacă se va decide debarcarea lui Cristiano Bergodi.

Chiar dacă existat anumite contre verbale între Marius Şumudică şi conducătorii Rapidului, în special Victor Angelescu şi Daniel Niculae, Ovidiu Herea consideră că aceştia trebuie să renunţe la orgoliile personale şi să conlucreze pentru repunerea echipei pe linia dorită.

”(n.r. - Iei în calcul o posibilă schimbare de antrenor?) Primul care plăteşte când nu există rezultate este antrenorul. Cred că se va face. Nu ştiu dacă acum. Mie îmi place Cristiano Bergodi, e un antrenor foarte bun şi când a ajuns la Rapid am zis că a fost o alegere foarte bună a conducerii.

Poate a venit pe ultima sută de metri, poate transferurile nu au fost cele pe care le-a dorit. Să nu uităm că transferurile au fost făcute de Adrian Mutu. Poate jucătorii aduşi nu se pliază pe filozofia lui. Detalii minore, dar care pot face diferenţa.

Dan Şucu este patron şi el trebuie să ia toate deciziile, exact cum a făcut şi până acum. Cred că a procedat bine până în momentul de faţă. Putea fi luat în calcul Marius Şumudică, însă, din câte am auzit şi eu au fost mai mult supărări acolo pentru că Şumudică, de-a lungul timpului, a avut cuvinte destul de urâte la adresa conducerii. Aici s-a produs ruptura.

Eu cred că pe viitor, dacă se va schimba antrenorul, Marius Şumudică va fi în capul listei. E părerea mea. Nu am nicio informaţie în acest sens, dar aşa cred.

Cred că este mult mai importantă liniştea la Rapid, în acest moment, decât orgoliile”, a declarat Ovidiu Herea, la Orange Sport.

Ovidiu Herea a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai Rapidului în perioada 2007-2013.

În 2007, Rapid a plătit pentru transferul lui Ovidiu Herea 1.000.000 de euro, celor de la FC Naţional.

  • Ovidiu Herea are două meciuri şi un gol în naţionala României.

Afla mai multe despre: ovidiu hereamarius sumudicacristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare