Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă vede Edi, se întoarce din drum!”. Andrei Ivan, ”sabotat” din interior de cei de la Craiova? | EXCLUSIV

”Dacă vede Edi, se întoarce din drum!”. Andrei Ivan, ”sabotat” din interior de cei de la Craiova? | EXCLUSIV
Comentarii

Andrei Ivan a avut evoluţii bune în tricoul celor de la Universitatea Craiova, fiind unul dintre cei mai importanţi oameni din lotul oltenilor. Chiar şi aşa, acesta nu a fost inclus în planurile lui Edi Iordănescu pentru acţiunile naţionalei din ultima perioadă!

”Dacă vede Edi, se întoarce din drum!”. Andrei Ivan, ”sabotat” din interior de cei de la Craiova? | EXCLUSIV

Ultima apariţie a lui Andrei Ivan sub tricolor datează din vara anului trecut, în meciul pierdut la limită în faţa Bosniei Herţegovina, scor 0-1.

Deşi a avut evoluţii entuziasmante în precedenta stagiune, Andrei Ivan nu a revenit în circuitul echipei naţionale pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia. Edi Iordănescu a dezvăluit motivul pentru care a evitat să-l convoace.

Selecţionerul a pus absenţa pe seama atitudinii nepotrivite, dar a dat asigurări că porţile nu i s-au închis definitiv, chiar din contră.

Cei doi vor avea cât de curând şi o discuţie pe marginea subiectului. Basarab Panduru a glumit pe seama acestui subiect după ce lui Ivan i s-a modificat poziţia în teren. 

”Am citit că Edi vrea să se ducă să vorbească cu Ivan, dar acum că îl vede în dreapta cred că se întoarce din drum (n.r. râde), zice ia să mai aştept eu puţin.

De ce zic asta? Pentru că nu dă randament în dreapta. În stânga a dat cele mai multe goluri, în dreapta a fost el mai slab, în vârf ok. În dreapta cel mai puţin bine, hai să zicem aşa, e bine? Să îl duci acolo i-ai luat tot interiorul, nu ştiu ce îţi mai face acolo”, a declarat Panduru la Orange Sport.  

  • 17 meciuri şi un gol a strâns Andrei Ivan la naţionala României

Ce a declarat Edi despre Ivan:

”Nu am nimic personal cu nimeni. Vă spun în premieră. Urmează să am o discuţie cu el, pentru că aşa a rămas. A rămas ca după această acţiune să am o discuţie cu el, dar eu nu am timp pentru nimeni.

Nu aştept pe nimeni, iar ceea ce înesamnă la mine procesul de pregătire, implicarea în antrenamente, în jocuri - nu numai la naţională, ci şi la cluburi - acolo nu mă joc. Dacă eu dau mereu 100%, nimeni nu are voie să dea 99%.

Cine vine, dă totul sau nu vine. Punct! Mai departe, concluziile le trageţi dumneavoastră. E un jucător care are potenţial, sper doar să-şi fi găsit înţelepciunea şi maturitatea ca să îl şi valorifice", a spus Edi Iordănescu, la Prosport Live.

Afla mai multe despre: andrei ivanedi iordănescubasarab pandurunaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare