Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă veţi juca la baraj cu Dinamo?” Mircea Rednic, pus în dificultate: ”Sufletul meu a rămas acolo”

”Dacă veţi juca la baraj cu Dinamo?” Mircea Rednic, pus în dificultate: ”Sufletul meu a rămas acolo”

Fotbal

Comentarii

UTA Arad a învins-o pe FC Hermannstadt, scor 1-0 (0-0), marţi, într-o partidă din etapa a 6-a a play-out-ului din Superligă.

Mircea Rednic, succes uriaş contra celor de la Hermannstadt

În urma acestui succes, UTA Arad a trecut peste FC Argeş în clasament, pe locul 14, şi ocupă un loc de baraj în acest moment.

Arădenii mai au trei partide de jucat şi au nevoie disperată de puncte, pentru a fi siguri că vor prinde măcar barajul la finalul sezonului de play-out.

Următoarea etapă poate fi decisivă. UTA va juca pe terenul celor de la FC Argeş, iar cu o victoria ar putea să pună capăt tuturor emoţiilor.

Mircea Rednic a declarat că, în nefericitul caz în care va pica la baraj cu Dinamo, nu va conta deloc trecutul său alături de ”câini” şi va face orice este posibil pentru ca UTA să rămână în Superligă.

Îmi felicit jucătorii. Un meci greu. Au fost momente în care am suferit, dar mă bucur că am reuşit să câştigăm. Aveam nevoie de această victorie, pentru moral. Tot oraşul. Aţi văzut ce a fost în tribune, ce atmosferă. Le mulţumesc că au avut răbdare cu mine, cu jucătorii, şi ne-au susţinut până la final

Rareş e bine. E ok. Şi-a revenit. Doctorul l-a dus la spital pentru mai multe investigaţii. Este un puşti de 17 ani care aleargă foarte mult. Tot timpul prezent. Supercalităţi. Trebuie să avem grijă de el. Din cauza efortului. A alergat foarte mult. Mă bucur că şi-a revenit. Ne-am revenit şi noi

Mai sunt trei meciuri. Le-am şi zis azi, aveţi voie să sărbătoriţi foarte scurt, că de mâine trecem la treabă. Ne aşteaptă un meci direct cu Argeş. O victorie acolo ne-ar asigura locul de baraj. Dup-aia mai vedem.

A fost şi un motiv pentru care am semnat aici. Condiţii foarte bune. Lumea trăieşte pentru UTA. Se implică toată lumea. Am ieşit cu băieţii în oraş, să simt atmosfera din Arad. Se vedea că au suferit până acum şi îşi doresc să rămână în Superligă. Sper să reuşim să le dăm această satisfacţie pentru că Aradul merită acest lucru.

Va fi care pe care la baraj. (n.r. - dacă va fi cu Dinamo?) Nu ştiu. Să ajungem până acolo. Nu mai contează. Sunt profesionist. Am fost acolo. (n.r – Sufletul a rămas la Dinamo) Întotdeauna. Sufletul a rămas acolo, dar ca profesionist sunt aici, 24 din 24 disponibil pentru UTA Arad”, a declarat Mircea Rednic, la finalul partidei cu Hermannstadt.

VIDEO: Rezumat UTA Arad - Hermannstadt 1-0

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare