Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă voi fi arbitrat de acel maestru inventator, o să fiu iar suspendat. Îmi este frică de arbitri”. Neagoe, înfricoşat de centralii din ultimele meciuri. Ce spune în urma egalului cu Chindia

”Dacă voi fi arbitrat de acel maestru inventator, o să fiu iar suspendat. Îmi este frică de arbitri”. Neagoe, înfricoşat de centralii din ultimele meciuri. Ce spune în urma egalului cu Chindia

Superliga

Comentarii

Chindia a primit vizita Astrei în etapa cu numărul patru a play-out-ului Ligii 1. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, după ce ambele formaţii au reuşit să rateze o multitudine de ocazii.

În urma egalului cu Chindia, Neagoe nu s-a arătat prea dezamăgit de rezultat. Acesta a afirmat că baieţii săi au înfruntat o echipă valoroasă şi că este mulţumit de punctul obţinut. Tehnicianul Astrei nu fusese prezent pe banca giurgivenilor la meciul cu Chindia, după ce a fost eliminat în ultimul meci.

Iar suspendarea primită l-a nemulţumit teribil pe acesta. Neagoe a criticat iar decizia, dar şi arbitrajul din ultimele meciuri, care a ajuns să îl sperie pe antrenorul echipei din Giurgiu.

Neagoe, înfricoşat de centralii din ultimele meciuri

”Cred că am făcut un joc bun, nu le-am dat şanse celor de la Târgovişte, cred că în afară de un şut deviat, în repriza a doua, nu au avut nicio ocazie clară de a marca. Este bine că nu am pierdut, am jucat împotriva unei echipe bune, Chindia nu a primit gol până în acest moment, în al patrulea joc din play-out.

Ăsta e jocul celor de la Chindia, sunt o echipă disciplinată, o echipă care face foarte bine faza de apărare, nu riscă aproape deloc, au jucători de contraatac foarte buni, foarte periculoşi.

(N.r. în legătură cu arbitrajul) Astea sunt deciziile pe care trebuie să le respectăm. Aşa a considerat acel băiat inventator care m-a eliminat. Pot eu să fac ceva? Eu sunt suspendat două etape, sincer, pentru nimic. Pentru că nu l-am jignit, nu l-am înjurat, nu i-am vorbit urât.

Am avut penalty, dar la noi nu este nicio problemă, avem deja 19 jocuri în acest campionat, mă refer la anul 2021, ultimul penalty pe care l-am avut este în decembrie, ultima etapă din 2020 la UTA. Cred că suntem singura echipă din cele 3 categorii, Liga 1, Liga 2 şi Liga 3. În 19 etape să nu ai niciun penalty, măcar din greşeală aşa.

Poate să mă aştepte următorul joc, dacă voi fi arbitrat de acel maestru inventator, o să fiu iar suspendat. Că probabil nu trebuie să vorbesc, dar sincer am să încerc nici să nu mă ridic de pe bancă la jocul respectiv. Sincer îmi este chiar frică, vorbesc foarte serios. Sub cuvânt de onoare că îmi estre foarte frică de arbitri să mai zic ceva la jucătorii mei, că pot să vină să mă elimine”, a declarat Neagoe, după remiza albă cu Chindia.

Afla mai multe despre: liga 1chindia târgovişteastra giurgiuchindia astraeugen neagoe 

viewscnt
Articole similare