Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă vom juca în Ghencea?". Gigi Becali, răspuns misterios despre posibilitatea ca FCSB să joace pe noul stadion Steaua: "Nu trebuie să afle Talpan"

"Dacă vom juca în Ghencea?". Gigi Becali, răspuns misterios despre posibilitatea ca FCSB să joace pe noul stadion Steaua: "Nu trebuie să afle Talpan"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a vorbit din nou despre posibilitatea ca FCSB să joace pe noul stadion din Ghencea. Patronul roş-albaştrilor a preferat să fie misterios în loc să dea un răspuns concret. În schimb, Becali a trimis o "săgeată" către Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

FCSB, pe noul stadion din Ghencea? Răspunsul dat de Gigi Becali: "Veţi vedea! Nu trebuie să afle Talpan"

Noua arenă din Ghencea e gata de folosit, însă n-a fost inaugurată încă. Stadionul a fost motiv de zâzanie între FCSB şi Steaua, motivul fiind acela că echipa lui Gigi Becali vrea să joace pe arena din Ghencea, însă suporterii Stelei nici nu vor să audă de aşa ceva. Becali a vorbit din nou despre această posibilitate, însă a dat un răspuns misterios.

”Dacă o să jucăm în Ghencea? Veţi vedea. Nu trebuie să afle Talpan mişcările noastre. Ei au treabă cu promovarea, dar stai să vedem dacă vor trece de echipa noastră a doua.”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Noul stadion Steaua a fost construit cu ocazia EURO 2020, unde România va găzdui patru meciuri din cadrul competiţiei. Alături de arena din Ghencea, stadioanele Rapid şi Arcul de Triumf au fost reconstruite şi vor fi date în scurt timp în folosinţă.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbghenceastadiontalpan 

viewscnt
Articole similare