Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa, după Botoşani-Rapid 1-3: ”Ocazii identice: ei au marcat, noi am ratat”

Dan Alexa, după Botoşani-Rapid 1-3: ”Ocazii identice: ei au marcat, noi am ratat”

Fotbal

Comentarii

FC Botoşani a fost învinsă de Rapid Bucureşti, joi seară, pe teren propriu, scor 1-3 (0-2), într-un duel din prima etapă a Grupei B din Cupa României.

  • Din Grupa B mai fac parte Universitatea Cluj, CFR Cluj, CSM Alexandria şi CSA Steaua.

Dan Alexa nu vede mari diferenţe între FC Botoşani şi Rapid

Golurile giuleştenilor au fost marcate de către Iulian Cristea (min. 17), Paul Iacob (min. 21) şi Ştefan Pănoiu (min. 53), în timp ce golul moldovenilor a fost semnat de către Carlos Casap (min. 83).

Antrenorul gazdelor, Dan Alexa, consideră că diferenţa a fost făcută la valoarea individuală a jucătorilor. Mai exact, rapidiştii au marcat ocaziile avut, în timp ce elevii săi le-au irosit cu uşurinţă.

Cred că analiza meciului e foarte simplă. Ocazii aparent identice. Ei au dat gol, noi am ratat. Cornere, am avut multe. Am ratat la 0-2 o ocazie imensă, la 0-1 o ocazie imensă. Contraatacul s-a transformat în 0-3.

Cred că asta a făcut diferenţa. În momentele importante nu am reuşit să dăm gol. Dar, felicit Rapidul. E o echipă foarte bine organizată, cu jucători de calitate.

În rest, mai mult decât rezultatul, mă îngrijorează accidentările. Nu aveam voie să avem doi accidentaţi după jocul ăsta.

Trebuie să înscriem, să dăm goluri. Avem nevoie de gol şi cam asta e. Casap e un jucător bun, mă bucur că a venit. E în urmă cu pregătirea. Mă bucur pentru el, e un jucător cu caracter frumos. E un campion. Sper să ne ajute.

Până ştim exact diagnosticul lui Florescu... Drole va sta câteva săptămâni”, a declarat Dan Alexa, la finalul jocului cu Rapid.

Afla mai multe despre: botosani-rapiddan alexacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare