Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa pregăteşte curăţenia de toamnă la FC Botoşani! Patru jucători, pe lista neagră a ”Chirurgului”

Dan Alexa pregăteşte curăţenia de toamnă la FC Botoşani! Patru jucători, pe lista neagră a ”Chirurgului”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a rămas singura echipă din Superligă fără victorie în acest sezon din Superligă. Roş-alb-albaştrii au progresat vizibil în ultimele trei etape, de când Dan Alexa a devenit tehnicianul formaţiei din nordul Moldovei.

Formaţia patronată de Valeriu Iftime a condus în ultimele două jocuri de campionat, dar a scăpat printre degete victoria în ambele rânduri, pe final. Se pare că Dan Alexa şi-a pierdut răbdarea cu patru jucători din lot, iar zilele lor par numărate la Botoşani.

Patru jucători de la FC Botoşani sunt ”pe făraş”

David Tweh, Jayson Halman, Gustavo Hebling şi Cyril Zabou sunt jucătorii puşi pe lista neagră de Dan Alexa, conform Topbt.ro. Primii doi nici nu au apucat să debuteze pentru moldoveni, Hebling a jucat doar patru minute în înfrângerea cu Dinamo, iar Zabou a dezamăgit în meciul cu UTA, prin prisma unei ocazii monumentale ratate în al patrulea minut de prelungire, la scorul de 2-1 pentru Botoşani. Trei minute mai târziu, la ultima fază a meciului, ”Bătrâna Doamnă” a egalat şi a smuls un punct nesperat.

Ce a declarat Dan Alexa după egalul cu Hermannstadt

”După un asemenea joc, unde toate momentele importante au fost ale noastre, am controlat jocul. La 1-0 am avut situaţie clară să facem 2-0 în prima repriză. Prima repriză ne-a aparţinut în totalitate. Apoi, la 2-1, avem două situaţii monumentale să facem 3-1. Apoi avem om în plus şi corner şi nu reuşim să ţinem cu 8 jucători în spatele mingii.

Este un rezultat nedrept, pentru că puteam să închidem jocul.  Acesta cred că a fost cel mai bun al nostru de la începutul campionatului. Echipa a avut agresivitate. 

Am fost echipa mai bună astăzi, chiar dacă UTA a avut ceva posesie la începutul reprizei a doua. Ocaziile importante le-am avut noi. Vor urma meciuri dificile. Mă bucur că echipa arată o creştere”, a declarat Alexa, după meci.

 

 

 

Afla mai multe despre: fc botoşanidan alexavaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare