You are here:

Dan Alexa ştie unde a greşit Neil Lennon la Rapid: „Mai are o singură opţiune acest antrenor!”

Dan Alexa ştie unde a greşit Neil Lennon la Rapid: „Mai are o singură opţiune acest antrenor!”

Rapid

Comentarii

Rapid este singura echipă din Superliga României fără victorie în primele etape ale actualului sezon.

Dan Alexa ştie de ce nu funcţionează jocul celor de la Rapid sub comanda lui Neil Lennon

Dan Alexa a analizat situaţia complicată prin care trece clubul din Giuleşti şi a ajuns la concluzia că sistemul folosit de Neil Lennon nu este unul potrivit cu lotul pe care îl are la dispoziţie clubul patronat de Dan Şucu.

„Sunt probleme la Rapid. Când poţi să-l iei pe Lennon, când te uiţi pe CV-ul lui, n-ai cum să nu-l aduci ca antrenor. Problema lui Lennon nu e că a început prost, problema e că jocul nu oferă perspectivă.

Acest 3-5-2 a fost hulit. Mie îmi place foarte mult 3-5-2 ca sistem, e sistemul care îţi poate câştiga campionate, dacă te uiţi la Inter, Leverkusen, Chelsea în trecut. Dar acest modul îi pierde pe Petrila, Micovschi, Papeau, e foarte greu să-i foloseşti în cei 3 de la mijloc.

E un sistem bun dacă lucrezi bine, dacă ai timp. Efortul e total diferit, e mult mai mare pentru jucători, de-asta Rapidul părea o echipă dominată, cădea, nu avea mingea. Rapidul a arătat rău.

Cred că a fost o greşeală alegerea sistemului. A schimbat şi echipa de la meci la meci. Pe lângă faptul că era un sistem nou, s-a schimbat şi primul «11» de la meci la meci, a umblat inclusiv la fundaşii centrali... Aici a fost un mare neajuns al Rapidului. Lennon e un antrenor bun, dar a părut că a scăpat frâiele”, a declarat Alexa, potrivit gsp.ro.

 

Afla mai multe despre: rapiddan alexaneil lennon 

viewscnt
Articole similare