adplus-dvertising
You are here:

Dan Fleşeriu este noul antrenor al echipei de baschet masculin Dinamo Bucureşti! El a pregătit-o ultima dată pe CSU Sibiu

Dan Fleşeriu este noul antrenor al echipei de baschet masculin Dinamo Bucureşti! El a pregătit-o ultima dată pe CSU Sibiu

Baschet

Comentarii

Dan Fleşeriu este noul antrenor al echipei de baschet masculin Dinamo Bucureşti, a anunţat, vineri, clubul dinamovist. El a pregătit ultima dată pe CSU Sibiu.

Dan Fleşeriu este noul antrenor al echipei de baschet masculin Dinamo Bucureşti

În vârstă de 47 de ani, Dan Fleşeriu antrenează doar a doua echipă masculină din carieră, după CSU Sibiu, la care a activat din 2015 până în luna noiembrie.

”Să-i urăm bun venit şi mult succes alături de Dinamo! Totodată, pe această cale îi mulţumim pentru colaborare lui Hristu Şapera pentru atitudinea profesională de care a dat dovadă şi să-i urăm mult succes în continuare”, a transmis Dinamo Bucureşti.

Hristu Şapera a pregătit echipa în ultimul an.

Dan Fleşeriu a activat înaintea Ligii Naţionale masculine la echipele feminine Magic Sibiu, CSM Târgovişte şi CSM Satu Mare. El a condus şi lotul under 20 masculin.

Debutul lui Dan Fleşeriu la Dinamo se amână însă, pentru că în lot au fost anunţate, chiar vineri, mai multe cazuri de Covid-19, astfel că meciul din deplasare cu SCMU Craiova nu se va disputa în acest week-end. Dinamo Bucureşti se află doar pe locul 12 înaintea acestei partide, cu 18 puncte.

viewscnt
Articole similare