Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor, dărâmat după ce U Cluj a ratat finala Cupei României: ”E foarte mare suferinţa. E dureros”

Dan Nistor, dărâmat după ce U Cluj a ratat finala Cupei României: ”E foarte mare suferinţa. E dureros”

U Cluj

Comentarii

Echipa Oţelul Galaţi a învins joi, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Universitatea Cluj, în semifinalele Cupei României. Gălăţenii s-au calificat pentru a doua oară în istorie în finala competiţiei.

U Cluj nu a prins un loc în finala Cupei României

Oţelul a deschis scorul încă din minutul 12, prin Cisse, cu o lovitură de cap. Clujenii au egalat dintr-un penalti obţinut de Roger şi transformat de Dan Nistor, în minutul 45+1. Meciul părea că se va îndrepta spre două reprize de prelungiri, însă în minutul 90 Chipciu a marcat în propria poartă, iar gazdele au beneficiat şi de un penalti, ratat de Aly Malle.

S-a încheiat 2-1 pentru Oţelul, care merge pentru a doua oară în finala Cupei României, după prezenţa din 2003-2004.

Dan Nistor, jucătorul echipei U Cluj, s-a arătat extrem de supărat de eliminarea din Cupă.

”O seară neagră pentru noi, ne doream mult să ne calificăm în finală. Nu meritam această înfrângere, au avut două ocazii şi au marcat două goluri. Ne-au bătut din două faze fixe azi. În multe momente aşa a părut că putem marca. Chiar şi după ce au marcat a fost acea ocazie a lui Vali. Dacă marcam, puteam ajunge în prelungiri. Meciul de duminică este capital pentru noi. 

Dacă pierdem din nou, ne înscriem în lupta pentru evitarea retrogradării. În care sunt foarte multe contacte, împingeri, ţineri. Sperăm ca pe viitor să nu mai greşim la fazele fixe. Sunt două momente dezamăgitoare. Ne mai rămâne locul 7 pentru acest play-out. E foarte mare suferinţa.

Mulţi nu cred că nici nu putem dormi noaptea asta. Mulţi au jucat pentru prima dată în carieră o semifinală. E foarte frustrant şi dureros şi sper că la anul să nu mai greşim atât de mult. În seara aceasta s-a jucat pierderea finalei pentru că e un singur meci”, a spus Dan Nistor. 

Adversara gălăţenilor în finală va fi Corvinul Hunedoara.

Afla mai multe despre: dan nistoru clujcupa româniei 

viewscnt
Articole similare