Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a ajuns în presa din Arabia Saudită după anunţul ofertei de la Al Nassr! Ce scriu jurnaliştii arabi despre "Bursuc"

Dan Petrescu a ajuns în presa din Arabia Saudită după anunţul ofertei de la Al Nassr! Ce scriu jurnaliştii arabi despre "Bursuc"

CFR Cluj

Comentarii

Presa din Arabia Saudită scrie despre posibilitatea ca Dan Petrescu (52 de ani) să o preia pe Al Nassr după meciul pierdut de CFR Cluj, 0-5 cu AS Roma, în grupele Europa League. Şefii lui Al Nassr ar urma să-i achite clauza de reziliere a contractului lui Petrescu cu CFR.

Dan Petrescu a ajuns în presa din Arabia Saudită după anunţul că ar putea să-l înlocuiască pe Rui Vitoria la Al Nassr. "Bursucul" a încăput sub lupa arabilor, care i-au făcut un portret lui şi carierei sale.

După meciul AS Roma - CFR 5-0, Fanatik a anunţat că Dan Petrescu e pe punctul de a o părăsi pe campioana României şi că urmează să aibă discuţii cu şefii lui Al Nassr pentru eventuala preluare a echipei. Arabii sunt gata să-i plătească clauza de reziliere a contractului cu CFR şi să-i ofere un salariu de 2,5 milioane de euro lui Petrescu.

Al Nassr a pierdut toate cele trei partide jucate în noul sezon din Arabia Saudită cu antrenorul Rui Vitoria pe bancă.

Cu Dan Petrescu la cârmă, CFR Cluj a câştigat trei campionate la rând în Liga 1 şi a făcut performanţă în Europa League, unde a ajuns până în 16-imile de finală ale sezonului trecut, după ce s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, unde a fost eliminată de Sparta Praga, echipa lui Nicolae Stanciu.

 

 

Afla mai multe despre: dan petrescuarabia sauditaofertaal nassr 

viewscnt
Articole similare