Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a confirmat că s-a văzut cu şefii de la FRF pentru a prelua naţionala României! Când are loc anunţul decisiv

Dan Petrescu a confirmat că s-a văzut cu şefii de la FRF pentru a prelua naţionala României! Când are loc anunţul decisiv

CFR Cluj

Comentarii

Conducătorii Federaţiei Române de Fotbal s-au deplasat la Cluj, pentru a discuta cu Dan Petrescu posibilitatea ca antrenorul lui CFR să preia echipa naţională a României.

Reacţia lui Dan Petrescu în privinţa postului de selecţioner

Mirel Rădoi e istorie pentru naţionala României, care a ratat alte calificări cu el pe bancă. Tricolorii nu s-au calificat la EURO 2020, după meciul cu Islanda, şi tot nordicii ne-au împiedicat în drumul spre "barajul" pentru Campionatul Mondial. 

Deşi FRF a insistat ca Mirel Rădoi să semneze prelungirea contractului, în discuţia decisivă nu s-a ajuns la un consens, iar 30 noiembrie a fost ultima zi a antrenorului pe banca echipei naţionale. 

După ce variantele Gică Hagi şi Răzvan Lucescu au picat, federaţia a continuat să tatoneze pistele, iar joi a fost la Cluj, pentru a discuta cu Dan Petrescu. 

Antrenorul campioanei României a confirmat întâlnirea cu delegaţia FRF şi a anunţat că răspunsul final va fi dat după ultimul meci al lui CFR Cluj din acest an, după 19 decembrie. 

Dan Petrescu va avea o discuţie şi cu Nelu Varga, patronul echipei din Gruia. 

„Au venit la Cluj cei de la federaţie. Am discutat cu ei, dar le voi da un răspuns după meciul cu FC Argeş, care va închide anul pentru CFR. Înainte trebuie să discut şi cu patronul echipei”, a declarat "Bursucul" pentru Gazeta Sporturilor

În ciuda clauzei de reziliere pe care Dan Petrescu o are cu CFR Cluj, impresarul său a anunţat, la începutul lunii trecute, că înţelegerea dintre părţi e făcută astfel încât antrenorul să poată pleca fără probleme, dacă primeşte o altă propunere care e pe placul său. 

În tot acest timp, din străinătate FRF a primit un răspuns de la antrenorul aflat pe lista posibililor înlocuitori ai lui Mirel Rădoi. 

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu echipa nationaladan petrescu romania 

viewscnt
Articole similare