You are here:

Dan Petrescu a explicat de ce nu poate practica un fotbal spectaculos la CFR Cluj: "Păi noi avem jucători de tiki-taka? Hai să fim serioşi..."

Dan Petrescu a explicat de ce nu poate practica un fotbal spectaculos la CFR Cluj: "Păi noi avem jucători de tiki-taka? Hai să fim serioşi..."

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este liderul clasamentul din Liga I, cu 67 de puncte.

Dan Petrescu a explicat de ce ce nu poate practica un fotbal spectaculos la CFR Cluj: "Păi noi avem jucători de tiki-taka? Hai să fim serioşi..."

În ciuda faptului că ocupă poziţia de lider, CFR este foarte criticată. Stilul de joc atrage cele mai multe nemulţumiri. 

Dan Petrescu este considerat principalul vinovat. Antrenorul nu neagă că practică un fotbal defensiv, lipsit de spectacol. Petrescu a explicat şi motivul pentru care nu se întâmplă asta.

"Îmi plăcea mult mai mult, să ajungă mingea direct în careu. În Italia trebuia să o ducem, să o plimbăm din stânga în dreapta... şi nici nu ajungeam la poartă.

Eu nu înţeleg câteodată. Sunt multe echipe acum care încep de la poartă şi pasează, pasează, şi nu ajung nicăieri. Şi atunci eu ca echipă nu trebuie să le fac pressing sus? De ce să îi aştept? Şi dacă le iau mingea, le dau gol. Eu de ce să fac la mine în teren pasele alea...

Ca să ajung, dacă ajung la mijloc... Şi dacă nu ajung îmi dau gol! Le dau golul cadou adversarilor!? Să le facă Guardiola şi ai lui. Eu, dacă mă duc mâine la Barcelona, fac şi eu asta, vă promit! Dacă mă duc aici, la CFR, pot să ies cu tiki-taka din apărare!? Păi jucătorii noştri cât costă? Noi avem jucători de tiki-taka? Să fim serioşi...", a declarat Dan Petrescu la Look Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare