Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a explicat penalty-ul ratat de Mbappe printr-o compariţie cu Golofca: "Ce?". "Bursucul" vrea finala EURO 2020 pe Arena Naţională

Dan Petrescu a explicat penalty-ul ratat de Mbappe printr-o compariţie cu Golofca: "Ce?". "Bursucul" vrea finala EURO 2020 pe Arena Naţională

EURO 2020

Comentarii

Foştii internaţionali români, Dan Petrescu şi Dorinel Munteanu, au lăudat Elveţia pentru calificarea şi curajul în faţa Franţei, pe Arena Naţională, în optimea de finală de la EURO 2020.

Dan Petrescu şi Dorinel Munteanu, după eliminarea Franţei de la EURO 2020

Campioana mondială Franţa a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale Euro-2020, după ce a fost învinsă, pe Arena Naţională, la loviturile de departajare, de selecţionata Elveţiei, scor 5-4, în optimile competiţiei.

"Din punctul meu de vedere, a fost cel mai frumos meci de la Campionatul European, cu dramatism, răsturnare de scor, ocazii, un joc frumos. A câştigat echipa care a meritat. Olanda mai puţin este o surpriză, dar cred că Franţa, campioană mondială, este cea mai mare surpriză, dar a ieşit meritat. Elveţia mi s-a părut o echipă foarte bine organizată, fără teamă de adversar. A făcut ce a ştiut, s-a apărat foarte bine şi a marcat când a trebuit", a declarat fostul mijlocaş al naţionalei, Dorinel Munteanu, la ieşirea de pe Arena Naţională. 

Dan Petrescu, explicaţie pentru penalty-ul ratat de Mbappe. Golofca, dat exemplu

Entuziasmat de spectacolul la care a asistat, Dan Petrescu s-a gândit chiar la mutarea finalei EURO 2020 la Bucureşti, pe Arena Naţională. În plus, fostul antrenor de la CFR Cluj a făcut o comparaţie îndrăzneaţă între penalty-ul ratat de Mbappe şi Cătălin Golofca. 

"Francezii erau prea relaxaţi, credeau că deja au câştigat meciul după golul lui Pogba. Elveţienii, la fel ca şi croaţii, au crezut. Când a ratat Golofca cu Dinamo Zagreb, toată lumea a sărit pe Golofca şi pe antrenor. Acum, ce? O să sară toată lumea pe Mbappe şi pe Deschamps? Ratează şi cel mai bun jucător din lume penalty, nu numai Golofca. Şi Maradona, şi Pele au ratat. Dacă nu îl pui nici pe Mbappe să bată, atunci pe cine?

Iată că se pot întâmpla miracole, pentru că toată lumea o vedea favorită pe Franţa. Eu nu am văzut-o pe Franţa, eu am zis Italia şi Germania.

România a fost o gazdă extraordinară. Au început fanii să strige 'România'. Tot stadionul! A fost şi preşedintele UEFA (n.r. - Ceferin) la meci şi poate se gândeşte ca finala să o aducă aici acum, dacă sunt probleme la Londra. Eu zic că putem s-o găzduim fără probleme", a declarat Dan Petrescu. 

Afla mai multe despre: dan petrescumbappecatalin golofcambappe euro 2020franta elvetiaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare