Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a insistat pentru lovitura sezonului la CFR Cluj. "Bursucul" l-a făcut să accepte după ce a refuzat prima ofertă. Ultima sosire în Gruia

Dan Petrescu a insistat pentru lovitura sezonului la CFR Cluj. "Bursucul" l-a făcut să accepte după ce a refuzat prima ofertă. Ultima sosire în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Noul preşedinte de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a dat cărţile pe faţă, după săptămânile în care ardelenii i-au aşteptat venirea. El a recunoscut că a refuzat, iniţial, dar a acceptat după ce a luat legătura cu mai multe persoane din club, printre care şi cu Dan Petrescu.

Ce s-a întâmplat în perioada în care CFR Cluj l-a aşteptat pe Cristi Balaj. Primul răspuns: "Nu!"

CFR Cluj i-a căutat rapid un înlocuitor lui Marian Copilu, care a lăsat vacant postul de preşedinte al campioanei, iar printre primele variante au fost Dani Coman, conducător la Hermannstadt, şi fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping, Cristi Balaj. 

Primul a anunţat că nu pleacă de la Sibiu, iar un refuz a fost primit şi din partea fostului central. Cristi Balaj şi-a luat în serios rolul de la ANAD şi a dorit să-şi ducă munca la bun sfârşit. 

"Ceea ce am făcut până în această etapă a vieţii mele i-a făcut să fie convinşi că eu sunt persoana nimerită. Iniţial, răspunsul meu a fost 'nu', pentru că eram concentrat la ceea ce se întâmpla în ANAD şi povara rămânerii agenţiei conforme.

Au decis să mă aştepte. Din ce am înţeles, au mai discutat şi cu alte persoane. Au considerat că sunt persoana potrivită şi, într-un final, am acceptat", a declarat noul oficial al campioanei Ligii 1.  

Cristi Balaj a dorit să se convingă şi să afle mai multe din interiorul clubului, iar antrenorul Dan Petrescu a avut un cuvânt important de spus. În plus, "Bursucul" a fost observat, deja, de fostul central, care a lăudat efortul pe care antrenorul îl depune pentru echipă. 

"Am vorbit cu el, el de fapt una dintre persoanele care m-a lămurit şi a insistat ca să vin. 

Am descoperit în aceste câteva zile, discutând cu el şi colaborând, un profesionist desăvârşit. Stă de dimineaţa de la 9, se închide, şi-a organizat la stadion o cameră, plin de hârtii, terenuri, notiţe, meciuri, la el vizionarea unui meci durează cel puţin patru ore", a mai spus preşedintele lui CFR Cluj. 

Cristi Balaj s-a declarat surprins şi de primele interacţiuni cu finanţatorul Nelu Varga, despre care a susţinut că e diferit faţă de "imaginea" publică pe care o are.  

Afla mai multe despre: cristi balajpresedinte cfr clujcristi balaj preedinte cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare