You are here:

Dan Petrescu a răbufnit din nou la adresa arbitrajului din meciul cu Botoşani: "Nu am primit patru penalty-uri"

Dan Petrescu a răbufnit din nou la adresa arbitrajului din meciul cu Botoşani: "Nu am primit patru penalty-uri"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu încă n-a trecut peste meciul de luni cu FC Botoşani, când echipa sa a fost egalată în minutul 81. Antrenorul CFR-ului a acuzat din nou arbitrajul şi i-a reproşat centralului Cojocaru că nu le-a acordat ardelenilor penalty-urile pe care le meritau.

“Vă daţi seama că suntem puţin dezamăgiţi după egal (n.r. 1-1 cu FC Botoşani), chiar dacă am făcut un meci foarte bun, rezultatul e cel mai important. Dar băieţii sunt conştienţi că au dat tot ce au avut. S-a dovedit că şi CFR poate să primească gol şi când conduce, nu există apărare perfectă.

Aş mai vrea să remarc faptul că am avut patru faze de penalty şi am primit doar unul la meciul cu Botoşani. Sunt dezamăgit din punctul ăsta de vedere. Mai ales faza din minutul 92, când e penalty clar. Am înţeles că a zis arbitrul: <<V-am dat un penalty, ce îl mai vreţi şi pe al doilea?>>.

Mai meritam cel puţin un penalty. Băieţii se antrenează bine, sunt motivaţi, conectaţi, sper acum să facem un meci bun la Craiova. La CFR Cluj mereu e nevoie de victorie, indiferent cu cine joci. Campionatul se va decide în ultima etapă din play-off. Ştim programul lui FCSB şi programul nostru. Ştim ce lot au. Noi o luăm meci cu meci, mai sunt şapte finale acum şi zece în play-off”, a spus Petrescu.

CFR Cluj o va întâlni pe Universitatea Craiova, sâmbătă, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare