Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a răbufnit în direct. ”Schimbă subiectul!”. Ce l-a deranjat pe ”Bursuc” | EXCLUSIV

Dan Petrescu a răbufnit în direct. ”Schimbă subiectul!”. Ce l-a deranjat pe ”Bursuc” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu s-a enervat în momentul în care a fost întrebat despre declaraţiile lui Marius Şumudică.

În urmă cu o săptămâna, Şumudică a acordat un interviu pentru Gsp.ro, în care a susţinut că jucătorii pe care i-a pregătit în mandatul său la CFR Cluj l-au ”lucrat”. În plus, Şumudică a trimis săgeţi către Dan Petrescu, persoană pe care o învinuieşte pentru plecarea sa de la clubul din Gruia. 

Dan Petrescu a răbufnit în direct. ”Schimbă subiectul!”. Ce l-a deranjat pe ”Bursuc” 

(n.r. despre declaraţia lui Marius Şumudică). Te rog frumos, schimbă subiectul! Schimbă! Nu mă interesează. Nu vorbesc de alţi antrenori. Să vorbească de altcineva”, a spus Dan Petrescu la ”Sport Report”, emisiune de pe Orange Sport 1.

Şumudică, atac cu talpa la Dan Petrescu

(n.r. perioada petrecută la CFR).” Pentru mine n-a fost dezamăgire! Nu, acolo am fost lucrat pe faţă. Ce dezamăgire? Când mă scoate Young Boys Berna ... Şi unde a ajuns Young Boys şi ce echipa aveau şi ei, şi Steaua Roşie! Păi, ce ne comparăm? Eu i-am calificat în Conference.

Cât am fost la CFR am bătut 7 etape din 7. Am avut cea mai bună rată la şuturile pe poartă, cea mai bună posesie. Dar asta e! Eu nu o consider dezamăgire. Acolo a fost ... Păi dacă eu mă trezeam cu Mara prin lifturi, unde stăteam eu?! Mara era acolo! Zic "ce faci, mă? Nu mai stai la Bucureşti, te-ai mutat la Cluj?". Ce să-ţi mai zic? Nu mai vreau să dezvolt.

Dacă e adevărat ce s-a întâmplat, da, e necolegial ceea ce a făcut. Dacă e adevărat ce mi-a ajuns la urechi, că era în Cluj şi că se întâlnea cu jucătorii”, a spus Marius Şumudică pentru Gsp.ro.

Marius Şumudică a pregătit-o pe CFR Cluj în 15 meciuri oficiale, în perioada iulie-august 2021. Alături de fosta campioană a României, Şumudică a bifat 9 victorii, un egal şi a înregistrat cinci eşecuri.

 

 

Afla mai multe despre: dan petrescumarius şumudicăcfr 

viewscnt
Articole similare