Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a tranşat cazul Alex Ioniţă. Motivul pentru care l-a trimis la echipa a doua

Dan Petrescu a tranşat cazul Alex Ioniţă. Motivul pentru care l-a trimis la echipa a doua

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu spune că nu l-a pedepsit pe Alex Ioniţă atunci când l-a trimis la echipa secundă, ci i-a oferit posibilitatea să aibă meciuri în picioare. Antrenorul lui CFR Cluj susţine că Ioniţă se află în continuare în vederile sale.

Dan Petrescu a surprins etapa trecută, când nu l-a reţinut pe Alex Ioniţă în lot şi a preferat să-l trimită să joace un amical cu echipa secundă. Antrenorul lui CFR Cluj spune însă că n-a fost vorba despre vreo pedeapsă. Petrescu susţine că jucătorul transferat de la Astra pentru un milion de euro nu traversează cea mai bună formă.

”Problema mea, peste tot pe unde am jucat, de fapt, problema tuturor antrenorilor sunt acei jucători care nu joacă. Ce să faci cu ei? Antrenamente în plus, meciuri... e foarte greu de găsit o soluţie. Eu am respectat foarte mult jucătorii şi i-am întrebat ce şi-ar dori. N-aă vrea să îi trimit la echipa a doua şi acolo să nu joace sau să joace la mişto.

Dacă eu l-am cumpărat cu... eu l-am vrut, cum să nu intre în vederile mele? Dar avem atâţia jucători buni, încat pe cine simt eu mai în formă şi care cred eu că va câştiga meciul, pe acela îl bag.  Cel mai bun caz a fost Păun, primele două meciuri în tribună şi pe urmă a jucat titular cu Iaşi şi a făcut-o foarte bine. Aşa va fi în continuare, cine cred că ne va ajuta, va juca. Dar în niciun caz eu nu trimit jucători la echipa a doua să îi pedepsesc”,
a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: alex ionitacfr clujdan petresculiga 1 

viewscnt
Articole similare