Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a tras concluziile după ce echipa lui a avut un parcurs perfect în perioada de pregătire: ”Jefte îmi place foarte mult, de asta a venit aici!”

Dan Petrescu a tras concluziile după ce echipa lui a avut un parcurs perfect în perioada de pregătire: ”Jefte îmi place foarte mult, de asta a venit aici!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj are victorii pe linie în cantonamentul din Austria.

Echipa lui Dan Petrescu a înregistrat următoarele rezultate: 2-0 cu Koper, 3-0 cu Napredak, 1-0 cu Partizan Belgrad şi 2-0 cu Hajduk Split. CFR a avut o perioadă de pregătire perfectă şi a reuşit să nu primească niciun gol.

La finalul perioadei de pregătire, Dan Petrescu a tras mai multe concluzii. El a spus că este mulţumit de parcursul echipei sale şi a declarat că nu se aştepta ca ardelenii să câştige toate meciurile. 

”Jefte îmi place foarte mult, de asta a venit aici!”

”Nu mă aşteptam să câştigăm toate meciurile. Ei sunt în urma noastră. Au schimbat toată echipa. 2-0 e un scor care trebuia să fie. De mult n-am mai văzut aşa gol cum a dat Manea. Ar fi bine să înceapă să marcheze. 

O să fie foarte greu să aleg primul '11'. Mâine dimineaţă plecăm şi apoi liber. N-am cum să avem liber. Nu avem cum, dacă jucăm marţi. 3-4 luni nu vom avea zi libere, sperăm noi. Trebuie să ai noroc şi rezultate. Sper să nu ne treacă norocul în meciurile oficiale.

Nu am ce să le reproşez. E primul cantonament în care nu am nicio problemă cu pregătirea. Jefte îmi place foarte mult, de asta a venit aici”, a declarat Dan Petrescu la finalul cantonamentului din Austria.

CFR va evolua în primul tur preliminar al UEFA Champions League contra campioanei Armeniei, Pyunik Erevan.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-austria 

viewscnt
Articole similare