Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a trecut la atac după titlul obţinut şi promite multe dezvăluiri: "Antrenor prost! Nu merit acest tratament în România"

Dan Petrescu a trecut la atac după titlul obţinut şi promite multe dezvăluiri: "Antrenor prost! Nu merit acest tratament în România"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost fulminant în conferinţa de presă de după titlul cucerit de ardeleni.

Dan Petrescu, imediat după ce a cucerit un nou titlu cu CFR Cluj

"Craiova a băgat cea mai puternică echipă. La fazele fixe au fost fioarte periculoşi. Au crezut că ne încurcă până în ultima secundă. Craiova se bătea pentru niciun loc, Voluntari, pentru locul patru. A fost un meci cu intensitate maximă. Golul primit m-a supărat, iar am suferit mult pe final. N-aş fi vrut ca în meciurile astea să fi primit gol, asta le-am spus când am venit la Cluj. 

Vreau să le mulţumesc fanilor, am o relaţie specială cu ei, dar jucătorii sunt principalii artizani. Antrenorul e de vină când se pierde, dar când se câştigă, câştigă toţi. Vreau să le mulţumesc tuturor de la CFR Cluj! S-a dovedit că suntem o familie. Nu e uşor să câştigi cinci campionate la rând în România", a declarat Dan Petrescu, în conferinţa de presă. 

Apoi, campionul Ligii 1 şi-a îndreptat atenţia spre cei pe care-i consideră contestatarii săi. Dan Petrescu a rostit câteva cuvinte dure şi le-a reamintit că tocmai a obţinut o nouă medalie de campion. 

"Aştept să fiu criticat de azi. De când am fost aici, am fost făcut praf şi pulbere, dar e medalie, iar ceilalţi vorbesc. Am câştigat tot timpul în România, la Urziceni şi CFR. Mi s-a cerut demisia, că nu ştiu, dar îi felicit pe cei care dau declaraţii despre mine. Voi fi criticat, asta e realitatea, dar nu merit acest tratament în România. O să vorbim, mai e şi meciul cu FCSB, dar o să vi le spun pe toate. Se cunosc cei care m-au făcut praf, că sunt un învingător. 

Am zis, a fost cel mai greu an. Scăpasem de presiune la final, iar la Celtic m-am pus în genunchi. Aşa a fost şi azi. Deodată, Dan Petrescu a devenit antrenor prost, dar el era bun. Sunt un antrenor care în ultimii şase ani a câştigat titlul în România. 

Toţi jucătorii merită felicitaţi. Toţi merită felicitări! Senzaţionali!", a adăugat antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu. 

VIDEO | CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1, în Liga 1

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa. 

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, are 53 de puncte, iar cele două se întâlnesc în meciul direct din ultima etapă, la Buzău, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujcfr cluj campioana liga 1 

viewscnt
Articole similare